Din 6 octombrie, TNT va înlocui televiziunea TCM

LansareTNT-conferinta-2015

Postul tv TNT, al companiei americane Turner Broadcasting System, se va lansa în curând și în România, înlocuind, din 6 octombrie, canalul TCM în grilele majorităţii operatorilor de cablu din ţară.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte Matthias Heinze, vicepreședinte operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia, şi Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România, Ungaria şi ţările balcanice.

Din când în când, este nevoie să te reinventezi pentru a te menţine puternic sau pentru a deveni şi mai puternic şi acesta este motivul pentru care am decis, după peste zece ani, în România, să transformăm brandul TCM în TNT,
a spus Matthias Heinze.

Noul canal va viza publicul mai tânăr și publicul feminin în mai mare măsură decât o făcea TCM. Astfel, în grila TNT se vor regăsi seriale americane originale sau filme precum cele din seria Batman, Mad Max, Back to the Future, Big Lebowski și multe altele. Pe de altă parte, vor fi mai puține filme vechi, alb-negru.

Matthias Heinze a mai adăugat că investițiile Turner Broadcasting System în programe originale vor crește în următorii trei ani de la 500 de milioane de dolari, la un milion de dolari. În momentul de față, nu sunt planuri pentru realizarea unor producții autohtone, dar nu este exclus ca în viitor să fie incluse pe lista de investiții și crearea unor seriale sau filme românești.

Trailer TNT

Încă din prima săptămână, telespectatorii vor putea urmării serialul Crimă cu premeditare, de luni până vineri, de la 15:00. În fiecare duminică, de la ora 20:00, TNT va difuza un alt serial, Ultima navă, produs de Michael Bay.

Până la finalul anului, vor mai avea premiera alte două seriale: Dincolo de moarte și Mob City.

Televiziunea TNT va emite inițial doar în standard definition, urmând ca versiunea high definition să fie adăugată cât mai curând în grilele operatorilor de cablu.

Portofoliul Turner Broadcasting System în România mai include și CNN, Cartoon Network şi Boomerang.

Etichete:

Un comentariu la „Din 6 octombrie, TNT va înlocui televiziunea TCM”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *