Dracula Untold, în avanpremieră, la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival

dracula-film-untold

Anul acesta, cea de-a doua ediție a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival se va deschide cu proiecția în avanpremieră a filmului Dracula Untold / Dracula: Povestea nespusă.

Regizat de irlandezul Gary Shore, aflat la debutul său în lungmetraj și cunoscut mai mult pentru reclamele pe care le-a făcut, Dracula Untold îl are în rolul principal pe Luke Evans (pe care l-ați putut vedea și în Fast & Furious 6 sau Immortals), alături de care mai joacă Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh, Samantha Barks.

Scenariul este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless, având la bază personajele create de Bram Stoker.

Sinopsis Dracula Untold

Dracula: Povestea nespusă explorează originile legendei care bântuie imaginarul colectiv de sute de ani și ne duce în călătoria la capătul căreia Vlad Dracul, un om cu puteri uluitoare, dar și cu defecte pe măsură, ajunge Dracula. O poveste de iubire tragică a unui erou ca nimeni altul, o luptă dramatică în care numai Diavolul putea oferi forța și armele celui care a rămas cunoscut lumii întregi sub numele Dracula.

Trailer Dracula Untold

Dracula Untold va avea premiera oficială pe 3 octombrie, fiind prezentat la Brașov, cu două zile înainte, în prima zi a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival, eveniment ce va avea loc între 1 și 5 octombrie, în Brașov, la Teatrul Sică Alexandrescu, Cinema Patria și Club Rockstadt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *