Știri
 

21 & Over (2013)

Marea matoleală

 

21 & Over (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.04.2013
Durata:
93 minute
Site oficial:
21 & Over (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
14%
14


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis 21 & Over (2013)

În noaptea dinaintea marelui său interviu pentru şcoală, un student îşi sărbătoreşte aniversarea de 21 de ani cu cei mai buni doi prieteni ai săi.

Jeff Chang este un student eminent care nu a ieşit niciodată din cuvântul părinţilor. În ziua in care împlineşte 21 de ani, Jeff primeşte o vizită surpriză de la vechii lui prieteni, Casey (Skylar Astin) şi Miller (Miles Teller), care vor să-l scoată în oraş la o bere.
Deşi a doua zi de dimineaţă urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistenţelor şi iese cu amicii lui în oraş. Însă o seară liniştită se transformă într-un haos total, cu peripeţii nebuneşti şi desfrâu fără limite, care îi vor oferi lui Jeff amintiri unice ale majoratului său.0

 
Recenzii 21 & Over (2013)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Ca să fie clar: nimeni nu pretinde o logică matematică de la o comedie trăsnită – dar definitoriile trăsnăi trebuie fie să aibă la bază o raţiune măcar elementară (ceea ce aici nu există), fie să pornească de la nişte personaje cel puţin “ciudate” (ceea ce ăştia nu-s, sunt doar nişte tinerei tâmpiţei de-o banalitate absconsă), fie să se înscrie pe direcţia umorului absurd, unde orice e posibil (ceea ce iar nu e cazul).
Ioana – FilmeTari
Pelicula exploatează un subiect dificil de abordat, întrucât de la umoristic la penibil este cale foarte scurtă, iar filmul se pare că a ales-o pe cea din urmă.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Unul dintre acele filme despre o petrecere de o noapte a unor tineri, care este salvat de la dezastru de personalitatea actorilor.
Nicole Herrington – New York Times
Umorul filmului – care vine pe seama asiaticilor, celor de origine latină și chiar sârbilor – este la fel de nesărat și de absurd precum prestația lui Seth MacFarlane la Premiile Oscar.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O comedie despre o noapte de pomină a unor băieți, care țintește spre a fi cât se poate de scandaloasă și care își atinge obiectivul destul de des.
Mark Olsen – Los Angeles Times
O reeditare cinică a filmului Hangover, bazându-se pe viața de student, cu mult, mult mai puține personaje bine create sau aventuri inventive.
William Goss – Film.Com
[…] condensează familiaritatea atâtor alte filme cu același subiect în 93 de minute chinuitoare.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
O harababură crudă, haotică și foarte puțin amuzantă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)