Știri
 

300: Rise of an Empire (2014)

300: Ascensiunea unui imperiu

 

300: Rise of an Empire (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.03.2014
Durata:
102 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
11 voturi

 
Actori

Sinopsis 300: Rise of an Empire (2014)

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.
Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti.2

 
Recenzii 300: Rise of an Empire (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“300: Rise of an Empire” este mai influent decat prima parte si poarta o realizare cinematografica mai creativa la capitolul personaje, lucru care surprinde si satisface. Este exact cum ar trebui sa arate.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Recunoaştem că nu aşteptam prea multe de la 300: Ascensiunea unui imperiu, dar filmul semi-începătorului Noam Murro (mai are doar comedia Smart People la activ) este suficient de scurt, intens şi spectaculos pentru a ne convinge că merită avut în vedere pentru puţină relaxare la cinema.
Dragoş Marin – Film Reporter
Artificial sângeros, preocupat de dezmembrări înainte de orice, 300: Rise of an Empire e divertisment pur şi onest, care nu-şi disimulează intenţiile modeste, şi amuzament pe cinste.
Simona Mocanu – FilmeTari
Primul lucru care îți va rămâne întipărit în minte până la finalul filmului este că efectele speciale sunt excepționale.
Gruia – Metropotam
300: Ascensiunea unui imperiu este exact ceea ce sugereaza ambalajul… si trailerul: batalii violente, discursuri pompoase de ti se umfla pipota de mascul alfa, valuri de sange, membre amputate dintr-o lovitura cu sabii ruginite, capete sparte de scuturi, barbati dezbracati si pompati la greu cu aminoacizi, shake-uri proteice, animal cuts, creatina, glutamina, xplode etc. si o poveste destul de aberanta care nu prea respecta legenda originala si nici nu se ridica la intensitatea celei din prima parte.
James Rocchi – Film.Com
“300: Rise of an Empire” oferă prea mult, prea târziu.
Glenn Kenny – RogerEbert.Com
“300: Rise of an Empire” are mult de câștigat doar prin faptul că este un spectacol în sine. Dar, nu încerca să îl iei ca o lecție de istorie.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest paralelquel al lui Zack Snyder este sângeros și plictisitor, un divertisment mediocru.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Arată bine, dar are un scenariu slab.
Nicolas Rapold – New York Times
Coliziunile navale și luptele sunt îndrăznețe și satisfăcătoare pentru prima jumătate de oră, dar duc lipsa momentumului și a măreției din primul “300”.
Chris Tilly – IGN
Rise of an Empire este un festin somptuos de privit, care este un sequel vrednic al filmului clasic și, deși nu îmbunătățește cu nimic forumla aceluia, reușește să fie atractiv pentru majoritatea timpului.
Anthony O’Connor – FilmInk
Un spectacol epic, plin de acțiune sângeroasă și de scene spectaculoase.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Chiar dacă steaua lui Gerard Butler a mai scăzut după cele 17 file mediocre în care a jucat după “300”, trebuie admis faptul că i se simte lipsa aici.


2 Comentarii


 1.  

  Cronica Ioanei de la Koolhunt este despre Dallas Buyers Club, nu pentru filmul 300.
 2.  
  Adrian

  Se incadreaza perfect la cel mai prost film vazut in ultimii ani. O comedie semi porno , cu actori slabi, vai de capul lui de film, nu se compara cu prima parte. Bani pierduti degeaba la cinema, mai bine ii beam. Cand vad agaricii de mai sus ce pareri au imi vine sa vomit

  Răspunde


  (obligatoriu)