Știri
 

47 Ronin (2013)

Ronin: 47 pentru răzbunare

 

47 Ronin (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.12.2013
Durata:
119 minute
Site oficial:
47 Ronin (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
23%
23


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis 47 Ronin (2013)

După ce un războinic le ucide maestrul și îi declară proscriși, 47 de samurai rămași fără stăpân jură să se răzbune și să-și recâștige onoarea. Goniți din casele lor și răspândiți prin tot ținutul, acești ronini se văd nevoiți să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră, pentru a-și croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrăjitorii și teroare fantasmagorică.0

 
Recenzii 47 Ronin (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
47 Ronin poate fi o recomandare bună pentru cei care nu sunt în căutarea unui film care să exceleze prin regie sau scenariu, ci mai degrabă prin efecte vizuale, costumații și puțină emoție.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Cu toate cele cateva mici cusururi, productia “47 Ronin” lasa loc satisfactiei de a urmari franturi din mitologia asiatica, tesuta cu elemente comerciale, dar care asumate ca atare, inlesnesc un produs peste standardul de multumire.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Povestea celor 47 de ronini este memorabilă, profundă și plină de emoție, dar filmul nu are niciuna din aceste calități, devenind plictisitor încă din prima jumătate de oră.
Marcel Prost – Cinemateca
47 Ronin e un amestec nefast de filosofie japoneza medievala cu fantasme hollywoodiene, intr-un stil deja clasic.
Andreea Andrușca – Filme-cărți
Debut în regia de lung metraj pentru Carl Rinsch, producția 47 Ronin ar fi fost o dezamăgire acceptabilă dacă investiția financiară ar fi fost mai mică și dacă actorul principal nu ar fi fost Keanu Reeves, căruia admiratorii i-au așteptat cu nerăbdare revenirea în marile producții.
Dragoş Marin – Film Reporter
Nu am reuşit niciodată să pricep de ce se mai străduieşte sistemul american să simuleze interesul/fascinaţia faţă de alte culturi, cu scop evident comercial, dacă nu face niciun efort de imaginaţie (dincolo de scenografie) să vadă cui anume i se adresează de fapt.
Simon Abrams – RogerEbert.com
Vei vedea acest film în avion și te va ajuta să adormi.
Mike McCahill – The Guardian
Această adaptare, plină de efecte speciale, a legendei japoneze despre sacrificiul de sine cuprinde un pic din misterul oriental, dar nu pare decât plictisitoare.
Roth Cornet – IGN
Oarecum distractiv și plăcut privirii, 47 Ronin are puține elemente dincolo de suprafață care să-l recomande. Totuși, sunt câteva scene bune de acțiune.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Un film prea lung, obositor
Nicolas Rapold – New York Times
Luat ca un exercițiu superficial în genul fantastic, cu câteva ”înflorituri” de natură istorică, rezultatul nu poate fi decât dezamăgitor.
Kim Newman – Empire
un spectacol decent, plin de culoare, cu samurai, cu o imagine clasică (sunt folosite multe compoziții simetrice) și cu o poveste care rămâne interesantă chiar și după mai multe reinterpretări.
David Ehrlich – Film.com
Insuportabil de plictisitor
David Rooney – Hollywood Reporter
Dorința marilor studiouri de a avea câștiguri mai mari de pe piețele asiatice produce rezultate stânjenitoare precum 47 Ronin, un film 3D al celor de la Universal, care îmbină o legendă japoneză cu genul fantastic și de acțiune, bogat în CGI.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)