Știri
 

A Gentle Creature (2017)

O creatură delicată

 

A Gentle Creature (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.09.2018
Durata:
143 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis A Gentle Creature (2017)

O femeie trăieşte singură la marginea unui sat din Rusia. Într-una din zile, coletul pe care îl expediase către penitenciarul unde este închis soţul ei, îi este returnat acasă cu eticheta “retur la expeditor”. Bulversată şi neînţelegând ce se petrece, femeia nu are încotro şi porneşte la drum către închisoarea aflată într-o regiune foarte îndepărtată a ţării, determinată să ceară explicaţii acolo. Aşa începe lupta pe care trebuie să o ducă cu închisoarea care se dovedeşte a fi o fortăreaţă imposibil de pătruns, un loc unde forţele care hrănesc răul în societate nu se odihnesc niciodată.0

 
Recenzii A Gentle Creature (2017)
 
 
Geoffrey Macnab – The Independent
Are o atmosferă înfricoșătoare.
Peter Bradshaw – The Guardian
O dramă brutal de realistă.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Nu este un film de divertisment. Dar, este, de asemenea, evident că nu este înfricoșător doar de dragul de a crea teroare.
Nikola Grozdanovic – The Playlist
Este ca o piesă simfonică de artă, care transcende cinematografia și politica pentru a se așeza pentru totdeauna în mintea ta.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)