Știri
 

A Good Day to Die Hard (2013)

Şi mai greu de ucis

 

A Good Day to Die Hard (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.02.2013
Durata:
97 minute
Rating:
NR-15 Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
0%
0


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis A Good Day to Die Hard (2013)

Inca de la primul Die Hard, in 1988, John McLane (Willis) s-a aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitatile si atitudinea ce l-au facut de neinfrant, devenind astfel inamicul numarul 1 al teroristilor din toata lumea. De aceasta data, McLane se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau instrainat, Jack, este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus, tata si fiu facand din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul-altuia vietile si de a elimina pericolul ce ameninta insasi democratia.3

 
Recenzii A Good Day to Die Hard (2013)
 
 
Drew McWeeny – HIT FIX
Chiar și luat separat, fără a fi considerat parte a unei francize, A Good Day To Die Hard nu funcționează.
Chris Tilly – IGN
Deși poate că nu a sosit încă timpul pentru McClane să iasă la pensie, ideea acestei francize parcă a devenit un pic plictisitoare și parcă sfârșitul ei nu poate fi prea departe.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
A Good Day to Die Hard aduce o zi proastă pentru franciza care durează de 25 de ani.
A.O. Scott – New York Times
Tot ceea ce a făcut din primul Die Hard un film memorabil a fost redus la minimum sau exclus cu desăvârșire.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Die Hard 5 îi dă voie lui McClane să facă niște glume pe seama cheliei sale și să accentueze faptul că era un tată mai bun pe vremea când copiii săi abia creșteau. Oh, boo-hoo. Acum, du-te și mai omoară niște ticăloși.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
Pot să spună cât vor că acestea sunt parte din franciza Die Hard, dar cu siguranță filmele pe care le face acum 20th Century Fox nu sunt deloc Die Hard.
Rodrigo Perez – Indiewire
A Good Day To Die Hard nu este mort chiar înainte de a începe, pentru că asta ar sugera că într-adevăr ar fi avut puls la un moment-dat.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
A Good Day to Die Hard parcă ar reprezenta turul victoriei lui Bruce Willis și al întregii francize Die Hard. Nu-i deloc surprinzător, dar nici foarte entertaining.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Parcă l-am privi pe Bruce Willis într-un film cu Bruce Willis în care Bruce Willis poate trece peste orice, exact ca într-un joc video.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Ceea ce-i lipsește este acel ”fun factor” din celelalte filme Die Hard […] Acțiunea devine confuză când regizorul Moore mișcă încontinuu camera chiar și atunci când nimic nu se întâmplă.


3 Comentarii


  1.  

    Fantastic. Zero e un număr așa frumos.

    Răspunde


    (obligatoriu)