Știri
 

A Little Chaos (2014)

Haos la Versailles

 

A Little Chaos (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.05.2015
Durata:
117 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis A Little Chaos (2014)

Unei femei peisagist i se acordă râvnita onoare de a construi câteva grădini grandioase la Versailles, o sarcină de aur care o aduce în centrul curţii regelui Ludovic al XIV-lea.0

 
Recenzii A Little Chaos (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„A Little Chaos” bucura si incanta prin tematica si abordare, iar coloana sonora usureaza inabusirea oricaror proteste care ar justifica cerintele de mai mult si bine.
Andreea Nicoleta Mihăilă – CinEmil
Filmul Haos la Versailles a fost unul care poate sa placa oricui. Imaginile surprinse si jocul actoricesc merita toti banii iar durata lui este una acceptabila asa ca nimeni nu se va uita la ceas din 5 in 5 minute sa se intrebe cat a mai ramas.
Andreea Mihai – Couch.ro
A Little Chaos este, in esenta, despre dezordine, mai ales cea sufleteasca, dar nu e bucurie mai mare decat sa vezi cata ordine va va face in ganduri!
Mihaela Mândru – Filme-cărți
Daca va plac filmele de epoca, daca va tenteaza o felie de viata din secolul al XVII-lea, daca apreciati filmele descriptive mai mult decat cele de actiune, “Haos la Versailles” este alegerea potrivita. Sper ca nu va mai fi nevoie de inca 20 de ani pentru ca regizorul Alan Rickman sa ne provoace din nou.
Peter Bradshaw – The Guardian
Singurul haos care ar putea avea legătură cu acest film de epocă profund convențional ar trebui să fie haosul din biroul agentului lui Matthias Schoenaerts.
Cara Nash – FilmInk
Este, bineînțeles, un film pe placul publicului, dar unul care ar fi putut să fie mai mult de atât.
Kaleem Aftab – The Independent
Este nevoie de ceva efort să irosești talentul unora dintre cei mai buni actori europeni.
David Rooney – Hollywood Reporter
Acest film interpretat decent este un entertainment agreabil, chiar dacă funcționează mai bine pe fragmente decât ca un întreg.
Catherine Shoard – The Guardian
Trebuie spus că interpretările sunt excelente.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)