Știri
 

À perdre la raison (2012)

Copiii noştri

 

À perdre la raison (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.04.2013
Gen:
Durata:
111 minute
Rating:
N-15
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis À perdre la raison (2012)

Mourielle şi Mounir trăiesc o iubire pasională fără a ţine cont de diferenţele culturale. Mounir, de origine marocană, a avut parte de o viaţă confortabilă alături de doctorul Pinget, încă de mic copil. Când Mourielle şi Mounir s-au hotărât să se căsătorească şi să aibă copii, dependenţa de doctorul Piaget a devenit din ce în ce mai excesivă. Murrielle ajunge să nu mai aibă încredere în deprinderile sale de mamă, soţie şi de învăţătoare.0

 
Recenzii À perdre la raison (2012)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Lafosse observă totul cu discreție și crește tensiunea subtil, gradat, ajutându-se atât de scenariu – prin replicile scurte și tăioase ale celor doi bărbați, dar și de alegerile vizuale – filmând mai mult prim-planuri, dând astfel o senzație acută de claustrofobie. Însă și muzica joacă un rol destul de important în filmul lui Joachim Lafosse.
Adriana Zăvoi – Cinemateca lu’ Zăvoi
À perdre la raison este definiția manipulării ca artă și a limitelor ființei umane, un film pe care vi-l recomand încă zece ani de acum încolo.
Ioana Raluca Popescu – KoolHunt
Our Children/À perdre la raison este un film greu de vazut. Nu este ofertant pentru publicul larg, dar nu merita ocolit, mai ales pentru jocul actorilor si stilul neutru al regizorului.
Copiii noștri e un film franțuzesc tulburător, cel mai tulburător de acest gen de la We need to talk about Kevin încoace.
Beth Hanna – indieWire
În triunghiul Murielle-Mounir-André, Lafosse creează o familie care are un cu un membru mai mult. Trei sunt prea mulți, iar în acest caz dereglează o ordine prestabilită. Îi răpește sănătatea mintală unei femei și ea, în schimb, ucide patru copii nevinovați.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Tragedia familială se intersectează cu politica în acest film puternic al autorului belgian Joachim Lafosse.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)