Știri
 

Abduction (2011)

 

Abduction (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.09.2011
Site oficial:
Abduction (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
11%
11


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Abduction (2011)

În Abduction, viaţa lui Nathan (Taylor Lautner) decurge liniştită până în momentul în care îşi găseşte întâmplător fotografia pe un site de persoane dispărute. Cu ajutorul prietenei sale Karen (Lily Collins), Nathan porneşte în căutarea adevărului şi a părinţilor săi biologici. În scurt timp află că oamenii care l-au crescut nu sunt nici pe departe ce păreau a fi. Iar, în momentul în care începe să fie urmărit de poliţie, agenţi federali şi diverşi indivizi ciudaţi, călătoria lui Nathan se transformă într-o reală luptă pentru supravieţuire.1

 
Recenzii Abduction (2011)
 
 
Floryan – FilmeTari
Nu este nici filmul de acțiune al anului, are multe secvențe “a la twilight” cu Lautner la bustul gol, are multe incoerențe în scenariu, are câteva prostioare, dar mie mi-a plăcut.
Dorin Apavaloae – Raluk
Vedeti-l, parerea mea. Veti gasi confirmarea ca baiatul asta are un viitor frumos in fata lui si veti intelege ca noua generatie de actori ce se naste la Hollywood ne poate promite inca o lunga perioada de filme captivante.
Catherine Shoard – The Guardian
Alfred Molina sau chiar Jason Isaacs pot fi iertați. Dar Sigourney Weaver? După Avatar, sigur nu avea nevoie de bani.
Gabe Toro – IndieWire
Lautner este un specimen impresionant din punct de vedere fizic, iar filmul pare pornit să nu te lase să uiți acest lucru, prin felul în care camera persistă asupra bicepșilor lui, în mod repetat.
Bill Gibron – FilmCritic
…o pierdere de vreme.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Tot ce-i greșit la filmul acesta poate fi rezumat în doar două cuvinte: “Taylor” și “Lautner”.
Anthony Quinn – The Independent
Intriga te va păcăli; dialogurile ți se vor părea o bătaie de joc.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Taylor Lautner încearcă să-și dovedească talentul într-un thriller de acțiune mult prea stupid pentru a-i oferi o șansă.
Stephen Holden – New York Times
Abduction este un act confuz de exploatare a unui star creat de franciza Twilight, în persoana lui Lautner.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Lautner nu e un actor prost, dar dacă își dorește o carieră după finalul lui Twilight, ar face bine să-și aleagă filme mai bune.
Clem Bastow – The Vine
Scenaristul Shawn Christensen
este din Brooklyn, aşa că este foarte posibil ca Abduction să reprezinte o glumă practică; “Hai, să scriem un film de acţiune foarte prost şi să vedem dacă îl va cumpăra cineva”.
Catherine Brown – FilmInk
Sunt destul de multe momente interesante, dar acestea nu pot trece peste scenariul slab sau interpretarea care scârţâie pe alocuri a lui Taylor Lautner, care nu se ridică, încă, la nivelul unui actor principal.
Glenn Whipp – L.A. Times
Abduction este doar al treilea film regizat de către John Singleton în ultimul deceniu și nu conține nici pasiunea și nici competența precedentelor sale două filme: 2 Fast 2 Furious și Four Brothers.


1 comentariu


  1.  

    De abia astept sa il vad, din trailer arata destul de bine.

    Răspunde


    (obligatoriu)