Știri
 

Acasă la tata (2015)

Acasă la tata

 
acasa-la-tata-poster
acasa-la-tata-poster
acasa-la-tata-poster

Acasă la tata (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.11.2015
Durata:
91 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Acasă la tata (2015)

“Acasă la tata” spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.0

 
Recenzii Acasă la tata (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Acasă la tata este despre visuri și idealuri, dar și despre lașitatea de a înfrunta prezentul. În același timp, este un film steril din punct de vedere emoțional, chiar dacă materialul avut la dispoziție este unul destul de ofertant.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Regizorul aduce forţa imaginii – foarte atentă, foarte îngrijită mereu -, iar aceasta este unul din cei patru piloni ai filmului. Textul, imaginea, actorii aceştia formidabili cu tehnica lor, regizorul tânăr în căutarea unei poveşti banale construite narativ atlfel.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Back Home testează uneori răbdarea spectatorului cu secvențele lungi, încărcate cu dialoguri […], dar în cele din urmă se dovedește a fi o nouă adiție în rândurile cinematografiei românești de calitate.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)