Știri
 

Admission (2013)

Admis pe pile

 

Admission (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.04.2013
Durata:
107 minute
Rating:
AP-12
Site oficial:
Admission (2013)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
42%
42


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Admission (2013)

Portia Nathan (Tina Fey) pleacă în căutarea căutarea de potenţiali candidaţi pentru Universitatea Princeton, însă ajunge să reia legăturile cu mama ei neconvenţională, Susannah (Lily Tomlin). Ajunge şi la New Quest, un liceu alternativ, unde se reîntâlneşte cu un fost coleg de clasă, ajuns acum profesor idealist, John Pressman (Paul Rudd), care de curând îi trimisese o scrisoare de recomandare pentru un elev extrem de dotat, dar şi el puţin convenţional, Jeremiah (Nat Wolff). Tânărul e foarte posibil să fie chiar fiul pe care Portia l-a dat spre adopţie imediat după naştere, când ea încă nu terminase liceul.

Portia e nevoită acum să-şi reevalueze viaţa personală, dar şi profesională, pentru că se trezeşte ocolind regulile academice pentru Jeremiah, riscându-şi astfel viitorul profesional pe care îl visase dintotdeauna, dar descoperă, pe de altă parte, un stil de viaţă surprinzător pentru ea şi o iubire la care nici măcat nu visase vreodată.0

 
Recenzii Admission (2013)
 
 
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Cu toate ca este stangaci pe alocuri, filmul lui Paul Weitz ne pune sa reflectam asupra deciziilor luate si deciziilor ce le vom lua in viitor.
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
Admission poate fi cu greu catalogat drept un film al genului de comedie, îndreptându-se mai mult spre o dramă condimentată cu puțin romantism și câteva situații comice.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Poate ca tocmai simplitatea peliculei face din “Admission” ceva mai mult decat o comedie romantica, o comedie unde glumele nu apar prea des, dar cand o fac, amintesc de stilul umorului britanic.
Mihaela – Filme-carti
Vorbindu-le potentialilor studenti despre secretul unei aplicatii reusite, Portia le spune ca apreciaza si cauta sa descopere pasiunea in fiecare aspirant. Am cautat-o si eu in acest film, dar n-am gasit-o nicaieri…
Robert – FilmeTari
Filmul este unul comercial, însă cu un final ușor diferit față de filmele cu care am fost obișnuiți. Regia lui Weitz nu pare a fi una extraordinară, ci chiar mediocră, iar dacă acest film va avea succes, va fi datorită actorilor cunoscuți și a scenariului lui Karen Croner, adaptat după romanul cu același nume aparținând lui Jean Hanff Korelitz.
Radu Acsinia – KoolHunt
Admission este un film ok, care iti ofera o experienta cinematografica ok si care te face sa te simti ok, dar cam atat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)