Știri
 

After Earth (2013)

1.000 post Terra

 

After Earth (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.06.2013
Durata:
100 minute
Site oficial:
After Earth (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
27%
27


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis After Earth (2013)

O aterizare forţată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) şi pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forţase pe oameni să-şi părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate.

Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să conlucreze şi să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-şi rateze unica şansă de a se întoarce acasă.0

 
Recenzii After Earth (2013)
 
 
Simona Mocanu – FilmeTari
After Earth stă foarte prost la capitolul execuţie şi ceea ce ar trebui să fie “eye-candy” în materie de efecte speciale se transformă într-o bătaie de joc. Armele, dispozitivele electrice şi nava par a fi făcute din plastic şi să-l mai vezi şi pe puştiul Smith te face cumva să te întrebi dacă nu e un film Disney, cu low-budget, evident.
Corina Nițescu – Am doar 18 ani
Per total, After Earth nu este unul briliant, dar cred că se remarcă în mulțimea celor care prezintă viitorul rasei umane. Este genul de peliculă care vine cu o nouă viziune asupra evoluției speciei noastre, în care se îmbină perfect emoția, suspansul și câteva lecții de viață.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Cu siguranta ca nu este cel mai prost film SF ce a vazut lumina cinematografului. Se poate si mai rau de-atat si stim asta. Admiram stradania, contamplam peisajele rapitoare si visam ca poate la urmatoarea vizionare intelegem evolutia “criminala” a unei faune dezvoltate.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Jungla luxuriantă oferă suficiente surprize şi încercări pentru Kitai, astfel încât spectatorul să nu se plictisească.
Kim Newman – Empire
Pregăteşte-te să te amuzi de fiecare dată când personajele vorbesc, dar şi să rămâi cu răsuflarea întretăiată atunci când Shyamalan arată lucruri impresionante.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Filmul porneşte de la un concept de joc video şi rămâne la acel concept, fără nicio surpiză.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Filmul sci-fi de acţiune-aventură, în care joacă Will Smith şi fiul său Jaden, este un dezastru.
Peter Bradshaw – The Guardian
O dramă sci-fi incredibil de plictisitoare […], cu un triplu-defect: actori, regie, poveste.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Nu-i un clasic, dar e un film special: spectaculos și inteligent.
Gabe Toro – The Playlist
Filmul ajunge la un anumit punct în care nu ne mai uităm la un tată și fiul său, ci la un copil care ascultă un audiobook inspirațional
Manohla Dargis – New York Times
Mr. Smith și soția sa, Jada Pinkett Smith, sunt producătorii lui After Earth, ceea ce înseamnă că nu era nimeni printre producători care să spună ”nu” acestui proiect.
Peter Travers – Rolling Stone
After Earth merită să fie comparat cu Battlefield Earth, din 2000, îngrozitorul film al lui John Travolta, tribut adus romanelor sci-fi scrise de către fondatorul Scientologiei, L. Ron Hubbard. Da, atât de prost este.
Laremy Legel – Film.com
Este uimitor cât de catastrofal este ‘After Earth’.
Drew McWeeny – HIT FIX
Poate că nu este cel mai mare blockbuster al acestei veri, dar este plăcut să observi ceva atât de sincer și de bine structurat tematic.
John DeFore – Hollywood Reporter
Această poveste sci-fi despre supraviețuire nu reușește să profite de resursele substanțiale pe care le are la dispoziție.
Jim Vejvoda – IGN
After Earth nu este altceva decât un entertainment vizionabil


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)