Știri
 

Agon (2012)

Agon

 

Agon (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.02.2014
Gen:
Durata:
110 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Agon (2012)

Saimir şi fratele său mai mic Vini, care a emigrat recent din Albania, încearcă să supravieţuiască în Grecia. Saimir urmează să se căsătorească cu Elektra, o tânără grecoaică; în acelaşi timp, încearcă să se ocupe şi de fratele său mai mic şi să-i găsească un loc de muncă, fapt care nu-l entuziasmează prea tare pe Vini. Vini încearcă să-i demonstreze lui Saimir că se poate descurca şi fără ajutorul lui, fără să se umilească în locuri de muncă penibile şi ingrate.

Apariţia familiei unchiului albanez bolnav al lui Saimir în casa unde acesta locuieşte cu Elektra va pune în lumină diferenţele celor două culturi: greacă şi albaneză, şi, mai ales, va isca un conflict între Saimir şi socrul său Nikos, care se gândeşte că Saimir va putea să-şi uite rădăcinile şi să se gândească doar la noua lui familie.0

 
Recenzii Agon (2012)
 
 


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)