Știri
 

All God’s Children (2012)

Toţi copiii Domnului

 

All God’s Children (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.10.2012
Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--
N/A


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis All God’s Children (2012)

Mama lui Păvălaş a plecat si nu s-a mai intors. Alina şi soţul ei, Peter, şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Iar acum Păvălaş îi aminteste de fiul pierdu.

Irina a fugit din Italia şi s-a întors pentru a-şi găsi copilul. Se întâlneşte cu prietena ei, Tatiana, şi, împreună, pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaş (Transnistria fiind parte a Republicii Moldova unde este cantonată Armata a-14-a.) Cele două femei trec prin multe întâmplări nefericite.

Din păcate, Bruno, proxenetul, o găseşte pe Irina şi crede că este de datoria lui să îi dea o lecţie “curvei”. Îi oferă femeii un răgaz de trei zile, pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiţi în ea. Bruno îi dă un ultimatum :banii sau copilul, în caz contrar va vinde copilul pe piaţa neagră, loc unde are destule conexiuni.

Irina este îngrozită. Ea încearcă să-l ţină departe de copilul ei şi în acelaşi timp încearcă să găsească o soluţie pentru Păvălaş. Dar tragedia se întâmplă. Irina moare în braţele fiului ei. A avut doar şapte zile la dispoziţie pentru a repara totul şi a-i dovedi fiului ei că dragostea pentru el nu va muri niciodată.0

 
Recenzii All God’s Children (2012)
 
 

zile

0
0

ore

0
0

minute

0
0

secunde

0
0


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)