Știri
 

All Gone South (2015)

Vacanţă cu "de toate"

 
vacanta-cu-de-toate-poster
vacanta-cu-de-toate-poster
vacanta-cu-de-toate-poster

All Gone South (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
25.12.2015
Durata:
93 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
60%
60


Parerea ta
13 voturi

 
Actori

Sinopsis All Gone South (2015)

Franck, Sonia, Sam, Ernest, Alex și Estelle se duc în Brazilia pentru a-și petrece vacanța în hotelul lui Jean-Pierre, tatăl Soniei. Franck vrea să profite de această călătorie pentru a o cere pe Sonia de soție. La hotel, gașca e întâmpinată de Jean-Pierre și Yolanda, bunica arțăgoasă a Soniei.
Gașca organizează o excursie în junglă, dar seara, băieții, bunica și ghidul lor nu s-au întors încă la hotel. Mai mult, a doua zi dimineață, Jean-Pierre găsește o cameră GoPro care îi pune pe toți pe jar…
După ce văd pe camera de filmat prin ce peripeții au trecut aceștia, tot hotelul se mobilizează să-i salveze pe Fifi și pe mama-mare…0

 
Recenzii All Gone South (2015)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Vacanta cu de toate este o comedie pentru toata familia. Nu ingrasa (rasul cica, dimpotriva, slabeste), nu are contraindicatii si nici nu are momente moarte.
Andreea Andrușcă – Filme-cărți
Deci avem o porție sănătoasă de râs, combinată cu un fin simț ironic și cu o regie interesantă, gen “found footage”, unde tot dezmăţul este înregistrat cu dedicaţie de către Alex (Julien Arruti), veriga sărită de pe fix a grupului de prieteni.
Ștefan Apostol – MovieNews
Concluzia este că acest film, tradus în română, Vacanță cu “de toate”, merită văzut cu prietenii, iubita, cu o pungă de pop-corn și un pahar mare de suc răcoritor într-o zi de weekend. Nu este nici super, extra genial, dar nici să plângi după bani, este un film bun.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Un sequel desfrânat și vioi, în care glumele sunt cu greu de găsit.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)