Știri
 

Alt Love Building (2014)

Alt Love Building

 

Alt Love Building (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.12.2014
Durata:
115 minute
Rating:
AP-12
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Alt Love Building (2014)

Cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relații, Love Building, întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un Love Building, de data acesta va fi altfel.0

 
Recenzii Alt Love Building (2014)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Entuziasmul din prima parte s-a disipat, lăsând loc unei confuzii evidente.
Magda Mihăilescu – AARC
Filmul nu mai apare ca produs al unui singur cuget și al unei singure simțiri ci, mai degrabă, un fel de han spaniol în care fiecare a adus ce i-a mai rămas pe acasă.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
O reusita indie, frumos editata.
Emil Călinescu – CinEmil
Desi prefer prima parte, Alt Love Building este unul dintre cele mai bune filme romanesti aparute in 2014. Este mai profesionist, mai serios, are roluri mult mai bine conturate, asta desi este mult mai putin amuzant decat prima parte.
Andreea Mihai – Couch.ro
Alt Love Building a avut ceva care mi-a placut mult de tot – muzica. Am remarcat o coloana sonora „brodata” efectiv pe scenele din film, si senzatia de apartenenta, vizuala si auditiva, face din film o experienta completa, in care poti simti efortul colectiv al unor oameni dispusi sa-si imparta munca cu noi.
Lucian Safta – MovieNews
„Alt Love Building” este un film de sezon care invită audienţa să admire şi să descopere peisaje montane cum rar sunt furate în producţiile româneşti. Şi cum subiectul oferă posibilităţi nenumărate, distracţia este garantată.
Cristina Zaharia – Port.ro
Primul film, cu elanul lui de început, îţi intra în suflet. 2-ul, mai dramatic, dar şi mai puţin cursiv, este mai atent la detalii de regie şi psihologice.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)