Știri
 

Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (2011)

Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii

 

Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
16.12.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
8%
8


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (2011)

Cele sase veverite isi petrec timpul liber facand ceea ce stiu ele mai bine adica sa cante, sa danseze si sa comita tot soiul de ghidusii, dar atunci cand se aventureaza pe o insula pustie au ghinionul de a ramane blocate acolo, imprietenindu-se insa cu un pasager clandestin de pe vapor care le este de mare ajutor in tentativa lor de a gasi o modalitate de a se intoarce in siguranta acasa. In vreme ce buclucasele veverite cauta drumul de intoarcere si descopera ca insula pe care sunt prizoniere nu este pustie asa cum au crezut la inceput, Dave Seville face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si recupera prietenii disparuti.2

 
Recenzii Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (2011)
 
 
Cris Martin – Raluk
Mda. Oare ce-ar mai fi de spus in afara de… ce-o fi fost in mintea lor cand au continuat si cu a treia parte a unei serii si-asa cam… cheapmunk?
Jesse Hassenger – FilmCritic
ține-ți capul jos, amuză-te la poantele lui Cross și se va sfârși repede. Numai că Long, Cross și compania vor dori niște bani în schimbul eforturilor depuse, pe când tu nu te alegi cu nimic, poate doar cu cel mic implorându-te să-i cumperi soundtrack-ul la Chipwrecked.
Neil Genzlinger – N.Y. Times
Actori cunoscuți își împrumută vocile personajelor animate – Justin Long, Christina Applegate, Amy Poehler – deși bani aceștia ar fi putut fi cheltuiți mai cu folos. Odată ce sunt mixate prin chip-erator, aceste voci familiare sunt, evident, de nerecunoscut.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Măcar dacă ar fi naufragiat cu adevărat pe o insulă…
Adam Markovitz – Entertainment Weekly
Vestea bună: Rozătoarele CG care au invadat cinematografele, ultima oară, în 2009, cu Squeakquel, au naufragiat pe o insulă pustie, cu slabe șanse să supraviețuiască. Vestea proastă: ne-au luat și pe noi cu ele.
Peter Bradshaw – The Guardian
Cross este singurul care te mai face să râzi în această franciză menită să-i mai stoarcă de banii pe acei copii cărora le-a plăcut primele două filme.
Matt Fowler – IGN
Cea mai proastă parte a acestei povești inerte și care nu iese cu nimic în evidență este faptul că e plictisitoare.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Ei bine, măcar nu e în 3D.


2 Comentarii


  1.  

    Doar 10? … eram/sunt/voi fi mare fan al acestor veveritee!! So, de la mine au un … 60-70 pentru a acest film.
  2.  

    daaa de ce doar atat?? “Alvin and the chipmunks” rulzz a facut toata sala de la cinematograf sa rada incontinuu:))

    Răspunde


    (obligatoriu)