Știri
 

Amador (2010)

Amador

 

Amador (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.11.2011
Gen:
Site oficial:
Amador (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Amador (2010)

Marcela, o tânără cu probleme financiare, îşi găseşte ca slujbă de vară să aiba grijă de Amador, un bătrân ţintuit la pat, a cărui familie este plecată. Tocmai atunci când crede că toate problemele îi sunt rezolvate, Amador moare, lăsând-o pe Marcela fără slujbă, lucru pe care ea pur şi simplu nu poate să şi-l permită…
Aflată faţă în faţă cu o dificilă problemă morală, Marcela va dovedi că moartea nu poate întotdeauna opri viaţa.0

 
Recenzii Amador (2010)
 
 
Andreea Dobre – FilmReporter
Amador e ca o supă caldă sorbită pe frig pe care, deşi nu te-au încântat unele ingrediente, o mai simţi în tine ceva vreme după ce se termină.
Delia – Filme-Cărți
Un film “bijuterie”. Dar nu o bijuterie intr-o montura extravaganta, menita sa te agreseze vizual si psihic. Ci o bijuterie intr-o montura minimalista, capabila sa puna in valoare maxima stralucirea si reflexele profunde ale pietrei pretioase. O piatra pretioasa care simbolizeaza viata cu toate cele care o compun, de la nastere si pana la moarte, cu toate profunzimile sufletului omenesc si cu toate indoielile si aspiratiile fiintei umane.
Christine Champ – Film.com
O poveste tristă, dar totuși excentrică într-un mod plăcut, despre viață, moarte și dragoste.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)