Știri
 

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Uimitorul Om-Păianjen 2

 

The Amazing Spider-Man 2 (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.05.2014
Durata:
142 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
52%
52


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis The Amazing Spider-Man 2 (2014)

La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker îşi duce în continuare viaţa liniştită în oraş, fără ca nimeni să ştie că el este justiţiarul care îi apără de răufăcători.

Însă, în peisaj apare Electro, cel care vrea puterea pentru el, care doreşte să supună New York-ul. Mult timp marginalizat şi singur, complet obsedat de Omul-Păianjen, acesta doreşte din tot sufletul să aibă şi el parte de faimă.0

 
Recenzii The Amazing Spider-Man 2 (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“The Amazing Spider-Man 2? lipseste audienta de energia primului capitol. Impresioneaza mai bine cu bogatia efectelor vocale si vizuale, dar saracia unui subiect liniar si demn, anuleaza o parte considerabila pentru socotelile pe care le-ar fi meritat.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“The Amazing Spider-Man 2″ este o incercare disperata de a construi o franciza gata sa se ia la tranta cu gasca X-Men si Avengers la incasari dar uita sa ofere spectacol si calitate.
Eric Kohn – Indiewire
The Amazing Spider-Man 2 este, în același timp, cel mai bun film din serie, dar și cel mai puțin uman, chiar dacă se străduiește să fie exact opusul.
Peter Travers – Rolling Stone
The Amazing Spider-Man 2, al cincilea film Spidey din ultimii 12 ani, este prea lung, obositor, inutil și, cu siguranță, va câștiga o mulțime de bani.
Christy Lemire – RogerEbert.com
Sequelul lui Marc Webb la The Amazing Spider-Man-ul său din 2012 pare chiar mai mult ca fiind scos direct de pe linia de producție în serie.
Manohla Dargis – New York Times
Până ajunge la finalul lamentabil, combină spectacolul unui blockbuster cu drama umană, cu comedia pentru copii și cu melodrama.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Andrew Garfield și Emma Stone rămân cele mai bune elemente din seria Amazing Spider-Man. Însă sequelul uimește numai ocazional.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Deși e întotdeauna o plăcere să-i vedem pe eroii din benzi desenate luptându-se cu ”băieții răi”, Spidey 2 nu știe când să se termine. Finalul aglomerat – sau, mai degrabă, finalurile – tot apar până când îți vine să fluieri de final numai ca să se oprească odată.
Drew McWeeny – HIT FIX
Scenariștii Alex Kurtzman și Robert Orci, împreună cu Jeff Pinkne, au construit ceva foarte familiar, chiar convențional, iar această abordare face ca lucrurile să funcționeze, deși demonstrează, în același timp, limitele acestui gen.
Geoffrey Macnab – The Independent
În ciuda elementelor sale atractive, The Amazing Spider-Man 2 rămâne o poveste banală, neconvingătoare.
Erin Free – FilmInk
The Amazing Spider-Man 2: Rise Of Electro este o urmare satisfăcătoare a unui film care a combinat neliniștile adolescentine, drama umană și relații de familie.
Peter Bradshaw – The Guardian
The Amazing Spider-Man 2 aproape reușește să aducă ceva interesant și original într-un film cu supereroi: o poveste de dragoste.
Kim Newman – Empire
un sequel satisfăcător, cu acțiune, romantism, energie și un final perfect.
Oliver Lyttelton – The Playlist
Nu numai că dublează tot ceea ce nu a funcționat în primul film, dar reușește, cumva, și să elimine lucrurile bune din original.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Intriga se împarte în multiple direcții, dar povestea principală este mai emoționantă și mai satisfăcătoare decât în precedentul film.
Daniel Krupa – IGN
Mulțumită interpretărilor unor actori precum Garfield, Stone și DeHann, și datorită unor secvențe de acțiune remarcabile și unor momente sincere, Spider-Man reușește să supraviețuiască. Doar atât.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)