Știri
 

The American (2010)

 

The American (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.09.2010
Site oficial:
The American (2010)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The American (2010)

După Up In The Air, Geoarge Clooney se întoarce pe ecran în The American. Un film despre care mulți spun că e o adevărată încântare vizuală, un thriller american așa cum n-au mai văzut de ani buni.0

 
Recenzii The American (2010)
 
 
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Din ce în ce mai rar mi-e dat să văd un film atât de bine realizat, asamblat cu atâta grijă precum o armă, astfel încât atunci când cuvintele apar, te izbesc ca un fulger.
Kenneth Turan – LA Times
The American este mai mult o experienţă estetică decât emoţională.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The American încheie vara nu cu un “bang”, ci cu un scâncet.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Ce-o fi văzut George Clooney la scenariul ăsta?
A.O. Scott – NY Times
Este un exerciţiu iscusit în gen şi stil, un lucru bine făcut, dar care nu conţine nimic în mod special, deşi unele dintre caracteristicile sale – atmosferă europeană, ritm lent, nuditate feminină frontală completă – ţin mai mult de o operă de artă decât de multiplex.
David Edelstein – NPR
La orice nivel am judeca, The American este ridicol. Cartea e ca un roman poliţist convenţional, dar filmul, ca The Passenger, al lui Antonioni, te lasă cu o întrebare uriașă: “De ce?” Dar m-am bucurat oricum. Te duce înapoi în timp, în epoca thrillerelor europene, în care intriga era în general abstractă. The American este, ei bine, cel mai puțin american film de acţiune din ultimii ani.
Phil Pirrello – IGN
Scenariul spartan, scris de Rowan Jaffe (adaptat după romanul lui Martin Booth), nu încearcă prea mult să fie un film serios. Iar George Clooney pare foarte confortabil cu stilul regizorului, cu ritmul lent, simţindu-şi perfect personajul, adăugându-i un amestec echilbrat de farmec şi pericol.
Tim Basham – Paste Magazine
Clooney are momentele sale în The American, dar nu este suficient pentru un film cu un tip ciudat de suspans.
Drew McWeeny – HIT FIX
“The American” este un film despre lucruri nerostite, despre lucrurile care nu se văd suprafaţa. Este un exercițiu care te ține încontinuu în suspans şi e o şansă pentru Clooney de a juca un tip foarte special de personaj. Acesta este un film ca un “Point Blank”, un film despre un om, care trce printr-o situatie periculoasa, alături de niște oameni în care nu știe dacă poate avea încredere, aderând la un principiu simplu: a supravieţui şi a pedepsi.
Peter Travers – Rolling Stone
E o poveste atât de uzată şi de care s-a abuzat atât de mult, încât aproape că poţi auzi cum scârţâie.
Chris Cabin – FilmCritic
Spre deosebire de filmul de debut al regizorului Anton Corbijn – Control, The American este mai personal, mai complex întocmit şi scris cu mai multă atenție acordată vizualului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)