Știri
 

American Reunion (2012)

Plăcintă Americană. Din nou pe felie

 

American Reunion (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.04.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
60%
60


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis American Reunion (2012)

În vara lui ’99, patru băieţi din micul orăşel din Michigan îşi încep aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim şi Michelle s-au căsătorit, în timp de Kevin şi Vicky şi-au spus “la revedere”. Drumurile lui Oz şi ale lui Heather s-au despărţit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler.
Acum, aceşti prieteni de-o viaţă se întorc în oraşul natal ca adulţi care caută să regăsească inspiraţia de a trăi nebuneşte de la adolescenţii hormonali care au fost, şi care au creat o legendă a filmelor de comedie.2

 
Recenzii American Reunion (2012)
 
 
Dorin Apavaloae – Raluk
Avem micro-tragedii in pahare cu apa, avem viata la 18, 30, 50 de ani asa cum e ea, avem oameni care nu au informatie prealabila apropo de ce sa faca cu vietile lor, drept pentru care incearca mereu marea cu degetul in cautarea drumului celui mai bun.
OanaVo – metropotam
Au trecut zece ani de cand personajele treceau prin primele aventuri adolescentine in liceul din East Great Falls, iar trecerea timpului nu a facut decat sa coaca bine de tot placinta americana. American Reunion este de fapt o altfel de placinta, cu o o alta savoare, una condimentata cu multa nostalgie, pe care o recomandam.
Peter Bradshaw – The Guardian
Sunt câteva momente bune. Dar, inevitabil, tipii aceștia sfârșesc prin a-și spune plini de emoție unul altuia că ar trebui să facă lucrul ăsta în fiecare an. Mai bine nu.
Nicholas Barber – The Independent
Poți reîncălzi o plăcintă oridecâteori dorești, dar niciodată nu va mai avea gustul original.
Ilan Preskovsky – Channel 24
e de multe ori ilar și, ce-i mai important, e incredibil de plăcut și de prietenos.
Max Nicholson – IGN
E adevărat că gag-urile respingătoare și glumele cu tentă sexuală s-au învechit, dar personajele rămân la fel de plăcute ca și în urmă cu 13 ani.
James White – Empire
Pe de o parte e amuzant să revedem aceste personaje, dar în cea mai mare parte filmul eșuează să ne distreze ca în 1999.
Annlee Ellingson – Paste Magazine
American Reunion este un exercițiu de nostalgie. Este oarecum amuzant, mai ales datorită glumelor specifice, scenariilor previzibile și mizanscenei familiare.
A.O. Scott – New York Times
Are câteva momente bune, dar ține prea mult și nu se întâmplă prea multe lucruri care să-ți rămână în memorie.
Peter Travers – Rolling Stone
American Reunion ne amintește de ce ne-a plăcut originalul: felul în care filmul ne stimulează interesul pentru aceste personaje.
Drew McWeeny – HIT FIX
Nu e nimic inovator aici și de ce ar fi? Ideea e că acest film este o întoarcere la ceva familiar și te simți te simți în siguranță văzând cât de previzibil este.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
American Reunion îți dă oarecum senzația de deja vu, dar oferă totuși câteva râsete.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Rețeta a fost încă o dată actualizată și ceea ce părea la un moment-dat o plăcintă ținută prea mult în cuptor, acum are un gust bun din nou.
Cara Nash – FilmInk
Așadar, întrebarea este: merită să mergem la American Pie: Reunion? Ei bine, da. Atâta vreme cât aceasta este ultima la care suntem invitați.
John DeFore – Hollywood Reporter
Ultima parte a American Pie reunește întreaga distribuție pentru un efect previzibil.


2 Comentarii


  1.  

    Daaamn it! Abea astept, sunt filmele pe care le-am vazut in copilarie 10-12 ani… ce faze erau cu filmele astea… abea astept sa revad actorii primei serii!
  2.  

    Chiar aseara am vazut acest film si il recomand :)! Este reusit si merita vazut! Trezeste amintiri :) !

    Răspunde


    (obligatoriu)