Știri
 

Ana (2014)

Ana

 

Ana (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.12.2014
Gen:
Durata:
89 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Ana (2014)

Povestea unui bărbat în pragul batrâneții, a unei tinere ajunsă printr-o întâmplare o nefericită prostituată în Italia și a unui adolescent, încercati de viață și care reușesc să comunice, susținuți în dialogul lor de legenda “Meșterului Manole“.

Realitatea și ficțiunea construiesc o stare specială în care trecutul, prezentul și viitorul le invadează simultan existența. Într-un loc al așteptării, pe malul unui lacul încă nepângărit de oameni, cei trei își intersectează amintirile în tensiunea grotescă a prezentului.0

 
Recenzii Ana (2014)
 
 
Magda Mihăilescu – AARC
Alexa Visarion mi se pare a fi artistul adecvat unui discurs cinematografic care să aibă îndrăzneala de a se elibera, fie și pentru scurt timp, de bagajele terestre. A încercat în Ana, dar ceva l-a întors din drum.
Andreea Mihai – Couch.ro
Am vazut multe filme ciudate sau de-a dreptul plictisitoare, proaste si/sau enervante, dar putine au avut un continut atat de confuz precum Ana.
Andreea Andrușcă – Filme-cărți
Firul narativ nu este unul tocmai coerent, fragmentele din viața fiecărui personaj intercalându-se cu momente de meditații intense, tăceri prelungite, vorbe grosolane și dansuri ritualice. Însă la un moment dat trebuie să acceptăm și eșecul, să-l înfruntăm și să medităm asupra lui.
Emil Călinescu – CinEmil
Per total, Ana este printre cele mai slabe filme ale anului. Aerul elitist si filosofic il face chiar un film insuportabil.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)