Știri
 

Annie (2014)

Annie

 

Annie (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.12.2014
Durata:
118 minute
Site oficial:
Annie (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
28%
28


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Annie (2014)

Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) este Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi.

Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – sfătuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne), şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica “orfană”. Stacks consideră că este îngerul ei păzitor, dar firea pozitivă a lui Annie şi încrederea sa în ziua de mâine ar putea să schimbe rolurile lor exact pe dos.0

 
Recenzii Annie (2014)
 
 
Delia Marc – Filme-cărți
O bula atemporala, plutind stenica si mustind de speranta in bine, in mijlocul societatilor trecute, prezente si viitoare mustind la randul lor de rautati, insensibilitati, interese si manipulari.
Lucian Safta – MovieNews
Annie este o bucurie pentru suflet, un cadou minunat de Crăciun și nu numai.
Drew McWeeny – HITFIX
Este un film care dezonorează genul din care face parte, și faptul că sunt atât de puține filme muzicale care se fac în prezent încât aceasta pare cu atât mai mult o oportunitate ratată.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Această “Annie” nu va câștiga niciun premiu pentru subtilitate, și nici atât pentru eleganță. Dar, se vede că a fost realizată cu multă imaginație și cu mult suflet.
Geoffrey Macnab – The Independent
Sentimentalismul a fost dintotdeauna o parte esențială în ADN-ul lui Annie. Nu ai putea face un film despre ea fără acest element.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O “Annie” fără spiritul sau energia originalului.
Peter Travers – Rolling Stone
Este o viață grea pentru oricine trebuie să treacă prin suferința de a urmări această negândită reproducere a clasicului de pe Broadway.
A.O. Scott – New York Times
Bănuiesc că un divertisment de familie trebuie să meargă pe o linie sigură și să evite să atingă anumite sensibilități ale publicului. Dar, există o listă lungă de filme, muzicale sau altfel, care sunt antrenante. Noul Annie nu este unul dintre acestea.
Peter Bradshaw – The Guardian
Ar trebui să-ți ungă sufletul, dar cu secvențe muzicale plictisitoare și cu interpretări exagerate te lasă cu o greață la dulcegării.
David Rooney – Hollywood Reporter
Soarele va răsări de dimineață, moment în care ar trebui să fi uitat această dezordine toxică.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)