Știri
 

Arthur Newman (2012)

Lumea lui Arthur Newman

 

Arthur Newman (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.06.2013
Durata:
101 minute
Rating:
N 15
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
31%
31


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Arthur Newman (2012)

Wallace Avery s-a săturat de viaţa lui. Divorţat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulţumit de viaţa lui amoroasă, decide că a venit timpul să aplice o soluţie radicală. Renunţă pur şi simplu la viaţa lui, cumpărându-şi o nouă identitate ca Arthur Newman şi pleacă apoi spre ţinutul său de vis, Terre Haute, Indiana. Aici e convins că are o şansă să lucreze ca jucător profesionist de golf. Ideea lui Wallace de a primi o a doua şansă în viaţă este să devină o altă persoană.

În călătoria sa e bulversat de o tânără, Michaela Fitzgerald, pe care Arthur o descoperă leşinată pe marginea piscinei motelului unde stătea. Ei îi ia numai câteva ore ca să descopere înşelătoria lui Wallace cu falsa identitate. Lui îi ia mult mai mult ca să descopere înşelătoria ei…0

 
Recenzii Arthur Newman (2012)
 
 
Cristina Zaharia – Port.ro
Ajutat de o imagine frumoasă şi clară, în apusuri blânde şi pe lângă copaci înroşiţi/ îngălbeniţi pe măsură ce timpul înaintează în toamnă, filmul are un suflu al lui, o respiraţie înceată, o dulceaţă, dacă ai răbdare.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Arthur Newman” este genul de film care se urmareste mai intai pentru distributie, apoi pentru poveste si in ultima etapa pentru morala vicleana, in traducere libera “rau cu rau, dar mai rau fara rau.”
Andreea – Filme-cărți
Într-o lume oportunistă, în care inadaptabilitatea reprezintă o problemă, iar bolile psihice cunosc o răspândire îngrijorătoare, Arthur Newman încearcă să ne învețe, în cele din urmă, că problemele trebuie confruntate, iar iubirea consumată, mai ales în scop vindecător. Ca film însă, nu reușește să ne convingă.
Robert – FilmeTari
Comedia și drama merg mână în mână în acest film
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Un film inselator in acelasi timp, etichetat drept comedie dar de fapt o drama actuala. Drama celor ce se tem de viata, de consecintele propriilor alegeri, de viitorul incert.
Steve Prokopy – Ain’t It Cool News
Când un film este, deopotrivă, o ciudățenie emoționantă și un frustrant studiu de personaj, de cele mai multe ori, în final câștigă frustrarea.
Nicholas Bell – IonCinema
Filmul său (al lui Dante Ariola, BdC) este intitulat după un personaj fictiv despre care nu știm nimic în momentul în care intrăm în sala de cinema. La fel stau lucrurile și când ieșim.
John DeFore – Hollywood Reporter
unele elemente ale poveștii s-ar putea să nu fie pe placul criticilor, dar, pentru un film nu chiar romantic, potențialul comercial este solid.
Stephen Holden – New York Times
Acest film este echivalentul unui computer nefuncțional încropit din părți de pe alte calculatoare.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Deși “Arthur Newman” nu este un dezastru complet, rămâi totuși cu dorința ca povestea de dragoste și întreaga experiență să fi fost mai bune.
Simon Abrams – The Playlist
Arthur Newman este, intenționat, o poveste apatică despre un om obișnuit plictisitor.
Henry Barnes – The Guardian
Este posibil să scrii un film interesant despre oameni plictisiți și plictisitori. Din păcate, acesta nu este un astfel de film.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)