Știri
 

Astérix: Le domaine des dieux (2014)

Astérix: Le domaine des dieux (2014)

 
asterix-le-domaine-des-dieux-poster
asterix-le-domaine-des-dieux-poster
asterix-le-domaine-des-dieux-poster

Astérix: Le domaine des dieux (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.01.2015
Durata:
85 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Astérix: Le domaine des dieux (2014)

Suntem in anul 50 i.Hr., cand Galia se afla sub ocupatia Imperiului Roman. Toata ? Nu ! intr-un mic sat, bravii Gali rezista si se opun din rasputeri invadatorilor.

Exasperat de situatie, Iulius Cezar decide sa schimbe tactica: intrucat armata sa e incapabila sa se impuna cu forta, ii va seduce pe acesti barbari de Gali cu ajutorul civilizatiei romane. in acest scop, el porunceste sa se construiasca, la marginea satului Galilor, un complex rezidential de lux, in care vor locui romanii bogati si il boteaza “Domeniul zeilor”.

Vor reusi amicii nostri Gali sa reziste tentatiei luxului si confortului roman ? Va ajunge satul lor o simpla atractie turistica ? Asterix si Obelix sunt hotarati sa faca totul pentru a zadarnici planurile lui Cezar.3

 
Recenzii Astérix: Le domaine des dieux (2014)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Asterix: Domeniul Zeilor mi-a adus aminte de copilarie. Personajele, cei 2 simpatici gali, inseamna ceva pentru mine si pentru cei din generatia mea. Sunt constient ca aceasta animatie nu este cea mai stralucita, dar nici nu-i gasesc mari defecte.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Astérix – Le Domaine des Dieux are o lungime potrivita (85 minute) pentru a mentine atentia privitorului, dar si pentru a „rezolva” toate itele intrigii in timp util, fara derapaje aiurea, fara aluzii foarte fine la lucruri care le-ar putea scapa celor care nu sunt fani sau cunoscatori ai aventurilor galilor si fara a pierde din vedere subiectul principal – pe Astérix.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Filmul e foarte atent realizat, se vede, de aceea te şi prinde în mrejele lui.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
De data aceasta, sunt bani francezi investiți în ceva bun.


3 Comentarii


  1.  

    De abia astept sa vad filmul. Sunt fana galezilor.

    Răspunde


    (obligatoriu)