Știri
 

Au voleur (2009)

 

Au voleur (2009) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
16.09.2011
Site oficial:
Au voleur (2009)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
75%
75


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Au voleur (2009)

În Au voleur/O viaţă reală, Isabelle este profesoară. Bruno este hoţ. Amândoi încep să creadă că împreună pot fi fericiţi.
În ziua în care poliţia aproape îi dă de urmă, Bruno scapă, luând-o cu el şi pe Isabelle. Cei doi se ascund în inima pădurii, unde se iubesc, fără a mai ţine cont de timp, în încercarea de a se feri de violenţa lumii ce îi înconjoară.0

 
Recenzii Au voleur (2009)
 
 
Andreea – FilmeTari
Ca un bonus, pe lângă o poveste emoţionantă, vin cadrele din pădure şi cele de pe lac despre care vă spun că sunt absolut superbe.
Delia – Filme-Cărți
De ce m-a tulburat atat de mult si acest penultim film al lui Guillaume Depardieu? Pentru ca si aici, ca si in ultimul, am avut senzatia dureroasa a unui testament. A ultimelor ganduri, impresii si concluzii ale unui suflet zbuciumat si greu incercat de viata, nu pentru ca viata ar fi fost cruda cu eroul, ci pentru ca acesta a fentat prea des viata.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)