Știri
 

Babysitting (2014)

Babysitting cu surprize

 

Babysitting (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.07.2015
Durata:
85 minute
Site oficial:
Babysitting (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Babysitting (2014)

Căutând o bonă pentru un weekend, Marc Schaudel îl încredințează pe fiul său, Remy, în grija lui Franck, un angajat cumsecade. Dar, ceea ce Marc nu știe este că Franck împlineşte 30 de ani în acest weekend și că Remy este un copil foarte capricios. Ziua următoare, Marc și soția lui Claire sunt treziţi de un apel de la poliție. Remy și Franck au dispărut, iar casa a fost complet devastată. Poliția a găsit însă o cameră video între resturile din casă. Marc, Claire și poliția încep vizionarea videoului care a fost înregistrat seara şi noaptea precedentă, aflând astfel ce s-a întâmplat de fapt cu Franck și Remy.0

 
Recenzii Babysitting (2014)
 
 
Ștefan Dobroiu – Cinemagia
Fără să fie foarte original, Babysitting compensează cu o chimie foarte bună între personaje, un ritm susţinut, o adevărată menajerie de “ciudaţi” şi o mulţime de aventuri imprevizibile.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
O comedie ageră, dar puțin cam prea sentimentală.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)