Știri
 

The Bag Man (2014)

The Bag Man. Arme, crime și… o geantă

 

The Bag Man (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.02.2014
Durata:
108 minute
Site oficial:
The Bag Man (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis The Bag Man (2014)

Jack (John Cusack), un tip dur mereu urmărit de ghinion, dar cu suflet bun, este angajat de Dragna (Robert De Niro), un mafiot cu faimă, să ducă la bun sfârșit un comision pe cât de simplu, pe atât de neobișnuit. Jack așteaptă în camera 13 a unui motel izolat sosirea lui Dragna, dar află că nu e singurul care a fost chemat acolo, deoarece încep să-și facă apariția tot felul de personaje dubioase. Niciunul nu are habar de ce a fost chemat acolo. Urmează o noapte sângeroasă, în care drumurile lui Jack se întretaie cu cele ale frumoasei Rivka (Rebecca Da Costa), o femeie a cărei viață va fi legată din acea noapte pentru totdeauna, emoțional și fizic, de cea a lui Jack. Când Dragna sosește, în sfârșit, la motel, se lasă cu urmări extreme pentru toți cei implicați.0

 
Recenzii The Bag Man (2014)
 
 
Dorin Apăvaloae – KoolHunt
Filmul The Bag Man nu e rau, te tine, e „twisted” pe alocuri, dar nu are nerv, isi pierde coerenta pe parcurs, de parca de la un punct incolo cineva l-a neglijat lasandu-l sa se termine singur.
Ioana Barbarie – FilmeTari
Deși ar putea intra într-o categorie aparte de filme, cele care te lasă cu impresia că nu înțelegi nimic, până la final îți dai seama că nu era nimic de înțeles de la bun început.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Scenariul filmului contine suficiente indicii servite poate prea repede pentru ca punctul culminant sa mai fie o surpriza. Unele neintentionat amuzante.
Cliff Wheatley – IGN
Deși cu un final nepotrivit, The Bag Man reușește să fie un film noir distractiv cu unele personaje bune și cu mult mister.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)