Știri
 

Bajrangi Bhaijaan (2015)

Puterea credinţei

 
puterea-credintei-poster
puterea-credintei-poster
puterea-credintei-poster

Bajrangi Bhaijaan (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.10.2015
Durata:
163 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Bajrangi Bhaijaan (2015)

O fetiţă în vârstă de 5 ani, din Pakistan, se pierde de mama sa la o staţie de cale ferată indiană. Rătăcită şi înfometată, ea găseşte adăpost în casa lui Pavan, adept şi slujitor al zeului Hanuman, hindus devotat, care face parte dintr-o impunătoare familie de luptători.

“Bajrangi Bhaijaan” este povestea emoţionantă a încercării lui Pavan de a reuni copila cu părinţii ei, în ciuda tuturor obstacolelor. Plasat pe fundalul plin de culoare al pieţei Chandni Chowk, filmul ne poartă într-o călătorie care porneşte din inima Punjab-ului şi continuă prin deşerturile Rajasthan-ului, peste munţii înzăpeziţi ai Kashmir-ului.0

 
Recenzii Bajrangi Bhaijaan (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cu o cinematografie decenta, rustica, filmul intrebuinteaza in mod traditional detaliile unor filme hindi pentru a inlesni aprecierile care sunt derivate din rasfatul vizual, din naratiunea induiosatoare si mai apoi din personajele de care iti pasa mai mult decat ai vrea.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Puterea credinţei este un film o idee prea lung (128 de minute), dar nu plictiseşte şi compensează cu o călătorie spectaculoasă ce contrazice tot ce este arbitrar în societatea globală.
Emil Călinescu – CinEmil
Reuseste sa te treaca prin toate starile, pleci din sala de cinema ravasit complet.
Mike McCahill – The Guardian
Un pachet pe care, probabil, doar cei de la Bollywood îl pot realiza în prezent: un film care să se simtă că este calculat în majoritate, dar cu toate acestea să fie de-a dreptul sincer şi emoţionant scenă cu scenă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)