Știri
 

Banat (Il Viaggio) (2015)

Banat (Călătoria)

 

Banat (Il Viaggio) (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.04.2016
Gen:
Durata:
84 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Banat (Il Viaggio) (2015)

Doi străini care își împart bunele și relele vârstei de 30 de ani, precum și dezamăgirea față de tot ce îi înconjoară. Clara a ieșit dintr-o relație de lungă durată și e pe cale să își piardă locul de muncă. Ivo este șomer, iar frustrările îl împing spre o decizie radicală.

Povestea unei emigrații din Italia în România, în căutarea unui loc de muncă și a fericirii. Este oare exilul din propria țară singura cale spre împlinire?0

 
Recenzii Banat (Il Viaggio) (2015)
 
 
Delia Marc – Filme-carti
Sunt multe povesti adevarate care isi pun amprenta pe experiente cinematografice si pana la urma, toate vorbesc despre oameni, mai mult sau mai putin simpli, mai mult sau mai putin dezamagiti, mai mult sau mai putin singuri, dar mai toate aceste povesti – dincolo de tristete, necazuri si zbateri de zi cu zi, ne lasa sa intrevedem speranta unei zile de maine mai bune, mai insorite, mai optimiste.
Clarence Tsui – Hollywood Reporter
Frumos filmat, emoțional nuanțat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)