Știri
 

Before Midnight (2013)

Înainte de miezul nopţii

 

Before Midnight (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.06.2013
Durata:
108 minute
Rating:
N-15
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
95%
95


Parerea ta
72 voturi

 
Actori

Sinopsis Before Midnight (2013)

“Before Midnight” continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke) care a început cu 18 ani în urmă când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul “Before Sunrise”, şi s-au revăzut dupa alţi nouă ani în “Before Sunset”.0

 
Recenzii Before Midnight (2013)
 
 
Dragoş Marin – Film Reporter
Ataşant, onest şi foarte amuzant chiar şi atunci când verbalizează adevăruri dureroase, Before Midnight e o experienţă ce nu trebuie, sub nicio formă, ratată.
Peter Bradshaw – The Guardian
Ca un experiment organic, realizat în colaborare între actori și regizor, este un triumf, co-creat și co-deținut de Delpy, Linklater și Hawke.
Guy Lodge – Empire
Acest film perfect interpretat, percutant cu blândețe, este un nou capitol binevenit la una dintre cele mai fascinante povești de dragoste din istoria cinematografiei.
Peter Travers – Rolling Stone
Orice ar fi o poveste de dragoste modernă, Before Midnight trece la un nou nivel. Se apropie de perfecțiune.
A.O. Scott – New York Times
Stilul D-lui Linklater este atât de grațios și de discret, iar Dl. Hawke și Dna. Delpy dau viață acestor personaje cu o asemenea încredere și siguranță, încă este ușor de trecut peste originalitatea și provocarea acestor filme.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Ethan Hawke, Julie Delpy și Richard Linklater continuă povestea cuplului Jesse și Celine din ‘Before Sunrise’ și ‘Before Sunset’ într-un mod riscant, dar plin de satisfacții.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Before Midnight este un spectacol fascinant, care reprezintă, totodată, și cel mai onest și emoționant film despre dragoste din ultimii ani.
William Goss – Film.Com
Un deznodământ incredibil de plăcut la această improbabilă trilogie.
Jeremy Mathews – Paste Magazine
Regretele și îndoielile au pătruns mai adânc în viața lui Jesse și a lui Celine, iar filmul reflectă asta. Dar, nu face decât să ne amintească ce a făcut acest cuplu o pereche atât de îndrăgită pentru a ne menține interesul timp de 20 de ani.
John DeFore – Hollywood Reporter
Realitatea lasă la o parte romanța în acest studiu amuzant și, oarecum, înfricoșător al unei relații.
Rodrigo Perez – Indie Wire
Caracterizat prin scene lungi, în care Jesse și Celine doar vorbeau, filmele “Before” ale lui Linklater au pus întotdeauna interesul către personaje și interpretare, dar acest film în special se simte că a fost îndreptată în mod voit către această direcție.
Laurence Phelan – The Independent
Indiferent dacă Jesse și Celine vor fi în stare să treacă peste dificultățile din mariajul lor, Before Midnight va rămâne cel mai complex, matur și satisfăcător film dintre toate.


Niciun comentariu


    1. Premierele săptămânii în România (28 iunie – 4 iulie 2013) | CINEFILUL DE SERVICIU

    Răspunde


    (obligatoriu)