Știri
 

Bel Ami (2012)

Bel Ami

 

Bel Ami (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.03.2012
Site oficial:
Bel Ami (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
0%
0


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Bel Ami (2012)

Georges călătoreşte la Paris, în 1890. Este tânăr, frumos, intelegent, dar sărac. Nu îşi doreşte decât să urce rapid pe scara socială. Şi viaţa i se schimbă după ce se angajează ca jurnalist la revista La Vie française. Prietenii încep să-l cunoască după porecla din titlu.
Încet-încet însă el descoperă singur că lumea după care a tânjit atâta e rea şi coruptă, foarte cinică. Învaţă să manipuleze la rândul lui şi că dragostea e doar un mijloc de a-şi atinge mai repede un scop.0

 
Recenzii Bel Ami (2012)
 
 
Florin Barbu – BeWhere
Fără pic de imaginație cinematografică, fără tensiuni și cu interpretări, în general, lamentabile, filmul ăsta stă ”decât” în scenografie, dacă e să stea în ceva.
Radu Iulian Baba – Raluk
Sfatul meu – sunt foarte sigur ca daca veti citi cartea Bel Ami va va aduce mult mai multa bucurie timp de doua zile decat ce va va aduce filmul Bel Ami in 102 minute.
Peter Bradshaw – The Guardian
Robert Pattinson ”se târăște” prin Parisul secolului al 19-lea în această adaptare amatoricească după Maupassant.
Olly Richards – Empire
poate că e frumos pe dinafară, dar pe dinăuntru este complet gol.
Jessica Kiang – IndieWire
Adevărul este, trist, că începutul promițător reprezintă cea mai bună parte în privința ingterpretării lui Pattison. Acesta nu este extraordinar în niciun caz, iar la lipsa sa de experiență și la nervozitatea din jocul său actoricesc se adaugă problemele scenariului și ale construirii personajelor care ne fac să ne îndepărtăm de personajul său tot mai mult.
David Rooney – Hollywood Reporter
O adaptare fără niciun farmec, îngropată practic de actorul principal, scenarist și co-regizori, care sunt departe de un nivel apreciabil.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)