Știri
 

Big Game (2014)

Ţinta: Preşedintele

 

Big Game (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.03.2015
Durata:
110 minute
Site oficial:
Big Game (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Big Game (2014)

Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei.

Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe ,,marele premiu”, neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa.0

 
Recenzii Big Game (2014)
 
 
Mihaela Mândru – Filme-cărți
Pornind de la un subiect banal si intens abordat, incalcand toate tabuurile, urmand propriile reguli, manageriind cu succes absurdul situatiilor, Helander gaseste proportiile corecte intre actiune, comedie si aventura ce fac acest film original, placut, amuzant.
Onuț Toana Buruga – Cinemateca
Frumos regizat, lejer, fara alte pretentii decat satirice, Big Game e un film de copii la care adultii isi gasesc suficiente motive sa rada.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Amuzant si nebunesc, „Big Game” intra lejer in categoria placerilor vinovate din lista filmelor de patriotism de proaganda
Andreea Mihai – Couch.ro
Va sfatuiesc sa vedeti Big Game intr-o seara de weekend, alaturi de prieteni – e un film exploziv, amuzant, plin de actiune si nitel suspans, extrem de relaxant si cu putine scapari.
Răzvan Nistor – Gazeta de film
Este distractiv, ofera si adrenalina si cum spuneam mai sus, este o parodie care nu parodiaza.
Matt Patches – IGN
Big Game este filmul pe care cei mici ar trebui să-l vadă împreună cu părinții, înainte de a trece mai departe Die Hard.
Kevin Jagernauth – The Playlist
Big Game nu e atât de șmecher pe cât se crede, în foarte puține ocazii reușește să depășească filmele pe care vrea să le parodieze
Paul MacInnes – The Guardian
O experiență plină de viață, care amintește de filmele de acțiune din anii 80 pentru copii
Eric Kohn – Indiewire
Este destul de clar că Big Game va fi un tip special de plăcere vinovată chiar și dinainte ca Samuel L. Jacksn să apară ca președintele Statelor Unite și să laude partea finlandeză a țării.
John DeFore – Hollywood Reporter
O poveste despre salvarea unui președinte, care e absurdă, dar în sens bun.
Drew McWeeny – HITFIX
Este DISTRACTIV cu majuscule și este incredibil de comercial.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)