Știri
 

Bizim Buyuk Caresizligimiz (2011)

Marea noastră disperare

 

Bizim Buyuk Caresizligimiz (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.10.2011
Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Bizim Buyuk Caresizligimiz (2011)

Ender şi Çetin – amândoi în jur de 30 de ani – sunt prieteni încă din şcoală. Çetin a fost plecat mulţi ani. Acum s-a întors la Ankara şi s-a mutat cu Ender, exact aşa cum îşi inchipuiau că vor face.
Fikret, cel mai bun prieten al lor, care trăieşte în Germania şi îşi petrece concediul în Turcia, este implicat într-un accident rutier în care părinţii lui mor, iar el este grav rănit. Când vine vremea să plece din nou în Germania, le cere lui Ender şi Çetin şă o primească pe sora lui, Nihal, să locuiască cu ei în apartament. Fără tragere de inimă, cei doi acceptă propunerea prietenului lor.0

 
Recenzii Bizim Buyuk Caresizligimiz (2011)
 
 
Cinefilul – FilmeTari
Chiar dacă subiectul este unul interesant, modul în care a fost pus în practică nu s-a ridicat la același nivel. Una peste alta, mi s-a părut un film plictisitor, incredibil de lent și în care ai senzația că nu se întâmplă mare lucru. Și de cele mai multe ori chiar nu se întâmplă.
Neil Young – Hollywood Reporter
o comedie amuzantă, accesibilă (…), care are potențial pentru un remake în limba engleză.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)