Știri
 

Border (2018)

La graniță

 

Border (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.08.2019
Durata:
101 minute
Site oficial:
Border (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
85%
85


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Border (2018)

Tina, un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse. Însă când Vore, un tip suspect, trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la încercare pentru prima dată. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. În timp ce dezvoltă o relație specială cu el, Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate. La fel ca Vore, nu aparține acestei lumi. Întreaga sa existență s-a bazat pe o minciună, iar ea este nevoită să aleagă acum: să continue să trăiască în impostură sau să îmbrățișeze revelațiile terifiante ale lui Vore.0

 
Recenzii Border (2018)
 
 
Cristian Caloian – Liternet
Iar ca ultim bonus, după ce veţi vedea filmul, vă asigur că atunci când vă veţi plimba printr-o pădure, nările dumneavoastră vor fi mult mai sensibile la reavănul muşchiului silvanic. Şi, pentru o clipă, veţi avea senzaţia că înţelegeţi puţin din ceea ce îşi povestesc sălbăticiunile.
Peter Bradshaw – The Guardian
Ciudățeniile din acest film te fac să suferi ca un virus.
Geoffrey Macnab – The Independent
Eva Melander interpretează unul dintre cele mai bogate și originale personaje pe care le vei întâlni anul acesta în vreun film.
John Nugent – Empire
Spunând o poveste veche într-un mod original, Border este un basm convingător
Jarrod Walker – FilmInk
unul dintre cele mai originale și sfidătoare-de-gen filme din ultima vreme
Simon Abrams – RogerEbert.com
Chiar și cei mai deschiși la minte spectatori vor avea dificultăți să se atașeze de cei doi protagoniști din Border, o cinică fantezie romantică suedeză.
Robert Abele – Los Angeles Times
nu e numai improbabil să semene cu oricare alt film european, ci cu oricare alt film pe care-l vei vedea tot anul acesta.
Glenn Kenny – New York Times
cu cât știi mai puține despre el înainte de a-l vedea, cu atât mai bine.
Russ Fischer – The Playlist
Interpretarea lui Melander e remarcabilă.
Eric Kohn – Indiewire
Construiește o premiză atât de neobișnuită încât riscă să se transforme în ceva complet stupid, dar Abbasi reușește să controleze narațiunea chiar și atunci când pare că o ia pe arătură.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Border reușește mai mult datorită celor doi protagoniști ai săi


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)