Știri
 

We Bought a Zoo (2011)

Avem un zoo!

 

We Bought a Zoo (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.01.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
54%
54


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis We Bought a Zoo (2011)

Benjamin, bărbat văduv, cu doi copii, încearcă să schimbe ceva în viaţa sa. De aceea îşi dă demisia şi se mută la ţară, unde, cu toate economiile strânse până atunci, cumpără nici mai mult nici mai puţin decât o grădină zoologică aflată în paragină.
Ajutat de copiii săi şi de angajaţii grădinii, el reuşeşte s-o pună pe picioare. Mai mult de atât, Benjamin se adună şi lasă durerea în urmă, la asta contribuind din plin frumoasa Kelly.1

 
Recenzii We Bought a Zoo (2011)
 
 
Andreea Dobre – Film Reporter
e adevărat, Crowe evită penibilul, dar filmul e de o dulcegărie colosală, bazată în primul rând pe mutriţa fetei mai mici a lui Ben, ale cărei expresii faciale sunt cam singura armă din dotare pentru a nuanţa majoritatea scenelor şi pentru a cerşi simpatie şi râsete.
Jovi – Filme-Cărți
se incadreaza perfect in ceea ce a dorit sa fie, nu o capodopera, nu un film care vaneaza premii, ci un film de si despre familie, care se poate incadra perfect in orice tipologie a spectatorului de orice varsta.
Alex Voinica – Raluk
We bought a Zoo este cu siguranta un film pur hollywoodian. Ceea ce il salveaza este faptul ca are un suflet si e placut de urmarit povestea gradinii zoologice animate de personajele mai sus mentionate.
Marian Iuga – Film Sinopsis
We Bought a zoo nu are cum să nu te bine dispună, n-are cum să nu te încânte cât de cât chiar dacă pe alocuri Crowe face apel la nişte dulcegării copilărești
Peter Bradshaw – The Guardian
E un film simplu și plăcut.
Ian Freer – Empire
În ciuda integrității și a abilităților lui Crowe, acesta nu oferă experiența emoțională a lui, să zicem, Jerry Maguire sau Almost Famous. Totuși, e bine că acest tip onest s-a întors.
Anthony Quinn – The Independent
Jerry Maguire și Vanilla Sky au reprezentat niște semne de avertizare; apoi, șase ani mai târziu, a venit cu îngrozitorul Elizabethtown. Iar acum We Bought A Zoo continuă traiectoria sa descendentă către un sentimentalism exagerat.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Pașii greșiți și clișeele scenariului, scris de către Aline Brosh McKenna (“27 Dresses”) și refăcut de către dl. Crowe sunt, în cele din urmă, uitate datorită interpretărilor atrăgătoare.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Deși nu poate fi vorba despre cea mai bună realizare a lui Crowe, se recunoaște totuși amprenta sa umană și beneficiază și de niște interpretări remarcabile, care îți mențin atenția trează.
Bill Gibron – Film Critic
We Bought a Zoo are farmecul său. De asemenea, țintește sus și ratează ținta.
Peter Travers – Rolling Stone
Este multă distracție în We Bought a Zoo, dar latura sa sentimentală, care nu lipsește din aproape nicio scenă, te va face bucuros că ai venit să-l vezi.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Cameron Crowe a făcut niște filme minunate, dar aici (…) intriga e previzibilă și nu simțim prea multă energie din partea actorilor.
Eric D. Snider – Film.com
Și-au cumpărat o grădină zoologică, dar cu ce preț?
Drew McWeeny – HIT FIX
Cameron Crowe rămâne, ca întotdeauna, uncool. Și e minunat pentru asta. We Bought A Zoo este un film fermecător, delicat și care cu siguranță merită văzut cu întreaga familie
David Rooney – Hollywood Reporter
povestea optimistă are pasiune, umanitate și o interpretare călduroasă din partea lui Matt Damon.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
De la titlu și până la poveste, acesta pare a fi un film de Tim Allen, dar făcut cu gust și cu emoție.


1 comentariu


  1.  

    Nu stiu de ce dar filmul asa ma face sa ma gandesc la filmul A+.

    Răspunde


    (obligatoriu)