Știri
 

Box (2015)

Box

 
box-poster
box-poster
box-poster

Box (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.10.2015
Durata:
93 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
0%
0


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Box (2015)

BOX este povestea lui ANGHEL (19) și a Cristinei (33), doi oameni din lumi diferite, ale căror destine probabil nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată. Anghel este un tânăr boxer, rrom, care vrea să demonstreze tuturor că e valoros. Cristina este actriță, măritată, are un copil.0

 
Recenzii Box (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Florin Șerban – regizor și scenarist – lasă mult prea multe lucruri la nivelul sugestiei astfel încât Box devine un film forțat-artsy, în care nu se întâmplă aproape nimic.
Ionuț Mareș – Ziarul Metropolis
Deşi „Box”, noul film al lui Florin Şerban, păstrează destule din preocupările stilistice şi tematice din „Eu când vreau să fluier, fluier”, îi lipsesc totuşi prospeţimea, dinamica şi nervul pe care se susţinea debutul premiat în 2010 cu Ursul de Argint la Berlin.
Emil Călinescu – To the Edge and Back
Box nu este ROCKY de Romania, asta-I cert, insa din pacate nu si-a propus sa fie nici macar vreun Doroftei ori Bute.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
În vreme ce alte filme reușesc să facă niște plimbări lente și fără cuvinte să pară captivante și pline de substanță […], Șerban nu prea reușește asta aici.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)