Știri
 

The Boxtrolls (2014)

Boxtroli

 

The Boxtrolls (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.10.2014
Durata:
96 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
59%
59


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Boxtrolls (2014)

Este povestea micului orfan, Ouţ, crescut de nişte colectori de gunoaie din subteran (Boxtroli, care sunt creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace) de când era un bebeluş, ca pe unul de-al lor.

Distracţia lor preferată e să scormonească prin lucrurile aruncate de oameni, în general maşinării stricate, şi să ia cu ei ce li se pare mai interesant, pentru a le repara sau modifica după cum doresc.

Pentru că tot oraşul e convins că Boxtrolii sunt nişte dăunători periculoşi, mai-marii din înalta societate îl tocmesc pe Archibald Snatcher să îi elimine.0

 
Recenzii The Boxtrolls (2014)
 
 
Flavius Policală – F&G Must See
O animatie de familie numai buna pentru Halloween, atmosferica si artistica, cu un caracter propriu non conformist. Disney are ceva de invatat de aici, iar asta in sine spune multe.
Lucian Safta – MovieNews
„Boxtroli” este un explemplu puternic că studiourile LAIKA pot manevra o tehnica uzată pentru a realiza mişcări, personaje, oraşe şi situaţii dintre cele mai surprinzătoare. Captivantă, amuzantă, cu atmosferă gotică, producţia încântă pentru ceea ce aduce diferit în domeniul animaţiilor.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Pentru o animatie fantastica si infricosatoare, “The Boxtrolls” are tendinta sa scape din mana temperamentul jucator si artificial al omuletilor de pe ecran, ducand pana la limita libertatea vizuala ce devine uneori scarboasa.
Mihaela Mândru – Filme-carti
Trecand peste toate neajunsurile si scaparile, “Trolii de cutie” ne provoaca vizual cu un spectacol grotesc, dar incantator, cu unghiuri de filmare si abordari inventive, spectaculoase, asa cum ”Laika” ne-a obisnuit, ne vorbeste tandru despre familie si diferitele sale forme de manifestare, si nu in ultimul rand despre liantul ce o incheaga – iubirea.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
Fără să fie moralizator, “The Boxtrolls” prezintă pericolele ierarhizării societății, și are, de asemenea, câteva lucruri de spus foarte interesante și emoționante despre identitate, familie și moralitate.
A.O. Scott – New York Times
Stilul stop-motion de modă veche este combinat cu noul stil 3D oferind un efect încântător.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
În loc să dezvolte personajele sale, filmul își concentrează energia pentru a prezenta locuri spectaculoase, în care diverse facțiuni să se confrunte.
Roth Cornet – IGN
The Boxtrolls reprezintă o încântare imperfectă, la fel ca și bestiile care oferă titlul filmului.
James Rocchi – Film.Com
The Boxtrolls este o ratare pentru Laika; atunci când avansezi cu tehnologia revoluționară, dar rămăi pe loc în ceea ce privește temele și poveștile, nicio tehnică genială de animație nu poate aduce la viață ceva plictisitor.
Toli Papadopoulos – FilmInk
Este o comedie cu desăvârșire antrenantă, care va fi plăcută de toate vârstele.
Geoffrey Macnab – The Independent
Problema filmului o reprezintă scenariul, care este plat și fără viață. Îți ia ceva timp până să îți dai seama ce se întâmplă și de ce.
Mike McCahill – The Guardian
Dacă îl privești din perspectiva filmelor care au încercat să reprezinte un divertisment de familie, atunci începe să arate în mod vag radical.
David Rooney – Hollywood Reporter
Încăpățânant de neatrăgător…


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)