Știri
 

Bridesmaids (2011)

 

Bridesmaids (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.05.2011
Site oficial:
Bridesmaids (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
91%
91


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Bridesmaids (2011)

Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).0

 
Recenzii Bridesmaids (2011)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
După ce am văzut dezamăgitorul Iubit de împrumut, o vizită la cinema pentru Domnişoare de onoare/Bridesmaids nu mai suna la fel de bine, dar iată că ne-am înşelat: filmul regizat de Paul Feig şi produs de celebrul Judd Apatow are inimă, umor şi secvenţe suficient de indecente pentru a plăcea ambelor sexe.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Scenariștii au adăugat din loc în loc câteva personaje amuzante care fac cele peste două ore ale filmului să pară că trec repede.
Ella Taylor – NPR
Îmi place cum filmul reușește să se mențină la limită între satiră și dramă.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Bridesmaids lasă cu mult în urmă orice orice altă comedie romantică.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Ar fi ușor să laud Bridesmaids și probabil și mai ușor, dar totuși fără rost, să fac opusul. Acesta nu este un film radical; din punct de vedere formal, este lipsit de aventură; și nici măcar nu sunt foarte multe de văzut în afara fețelor tuturor acestor femei. Dar sunt niște fețe deosebite, iar filmul este suficient de deștept în multe situații, mai ales în ceea ce privește importanța prieteniei dintre femei.
Jason McKiernan – FilmCritic
Acesta este fără îndoială cel mai amuzant film al lui 2011 până în prezent și va fi greu pentru oricare altul să-l eclipseze.
Amanda Mae Meyncke – Film.com
Bridesmaids este un deliciu. Intriga nu e ridicolă. Are sens. Nu sunt lucruri ciudate sau tâmpite pe care să trebuiască să le accepți și să mergi mai departe pentru a te bucura de film; totul curge frumos și funcționează perfect, făcând din acest film unul extraordinar.
Drew McWeeny – HITFIX
Bridesmaids poate fi un mare succes dacă oamnilor le place Wiig și va transmite mai departe. Cred că acesta este marele test, pentru că filmul este unul perfect.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Filmul are suflet. Vindecă niște răni, reînvie niște sentimente pierdute, mărturisește câteva secrete și, în general, se termină cu bine, poate și pentru că sunt multe lucruri pe care publicul le-ar accepta de la niște femei într-o comedie, dar un final trist nu se află printre acestea.
Peter Travers – Rolling Stone
Sincer, singurul moment în care Bridesmaids o ia pe o cale greșită este atunci când vrea să copieze The Hangover. Băieții și scenele scabroase se potrivesc mult mai bine. Cine are nevoie să vadă niște domnișoare de onoare vomând ce-au mâncat la prânz și făcând pe ele?
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Regizorul Paul Feig n-a reușit să păstreze un ton consistent pe tot parcursul filmului și nici să modeleze scenariul astfel încât să ofere acea încredere că se află în control în orice situație.
Bridesmaids e amuzant, are suflet și personajele se comportă ca niște oameni adevărați și nu ca niște caricaturi.
Chris Tilly – IGN
Pentru fiecare moment comic reușit există altul în care poantele eșuează (…). Dar principala problemă a filmului este lipsa unei povești solide și o construcție artificială a personajelor. Bridesmaids prezintă o mulțime de personaje, dar Wiig pare singurul pe care ajungem să-l cunoaștem, fiindu-ne dificil să ne pese de altcineva.


Niciun comentariu


    1. Cele mai bune filme ale anului în opinia criticilor din New York, Los Angeles, Boston și San Francisco
    2. The Help a obținut cele mai multe nominalizări la SAG Awards
    3. Globurile de Aur 2012 > Nominalizările

    Răspunde


    (obligatoriu)