Știri
 

Bridge of Spies (2015)

Bridge of Spies

 
bridge-of-spies-poster
bridge-of-spies-poster
bridge-of-spies-poster

Bridge of Spies (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.11.2015
Durata:
135 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
92%
92


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Bridge of Spies (2015)

Povestea unui avocat american care este recrutat de CIA în timpul Războiului Rece pentru a ajuta să salveze un pilot reţinut în Uniunea Sovietică.1

 
Recenzii Bridge of Spies (2015)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Un amestec între o dramă cu avocați și un thriller politic plasat în timpul Războiul Rece, filmul Podul spionilor acoperă ambele genuri.
Marcel Prost – Cinemateca
Cum era de asteptat, un alt film al lui Spielberg – o alta oda inchinata umanitatii, in ritm alert si fara pretentii exagerate de la public, cu o atentie maniacala la scenografie si la interpretare, totul scaldat in nelipsitele tonuri rosu-alb-albastre.
Laurențiu Paraschiv – MovieNews
Bridge of Spies este un film tipic lui Spielberg. Nu e cu dinozauri, extraterești sau rechini, dar, ca atmosferă, poate fi foarte ușor asemănat cu Munich sau recentul Lincoln, chiar dacă firul narativ nu este la fel de dezvoltat și secvențele par să se deruleze mai lent.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Bridge of Spies” („Podul spionilor”) este un thriller „old school” cu spioni, care omagiază discret un anume cinema clasic american, oferind în acelaşi timp suspans pe un fond istoric.
Ian Nathan – Empire
O nouă incursiune în natura constituției americane din partea lui Spielberg.
Josh Lasser – IGN
Hanks, ca de obicei, este antrenant, la fel ca și ceilalți componenți ai distribuției (în special Rylance), dar Donovan nu este creat ca un personaj profund, ci doar unul moralizator.
Peter Travers – Rolling Stone
Cui nu-i place să privească un thriller făcut ca la carte, care știe cum să construiască tensiune și să o amplifice?
Jim Hemphill – Paste Magazine
Trebuie notat că puțini regizori americani, și practic niciunul din sistemul marilor studiouri, abordează întrebările dificile pe care [Spielberg] le atinge în mod direct de fiecare dată.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Un divertisment delicat, cu un subtext politic puternic, dar subtil, care este atât convingător, cât și neașteptat.
Manohla Dargis – New York Times
“Bridge of Spies” este, ca și cele mai multe dintre filmele Dlui. Spielberg, un divertisment desăvârșit, care te vrăjește cu cinema pură.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
O poveste adevărată îndrăzneață, studiată, stilată, care este remarcabil de reală și profund cinematografică, în același timp. Unul dintre cele mai bune filme ale anului.
Erin Free – FilmInk
Antrenant și care te pune pe gânduri, Bridge of Spies oferă evenimentelor istorice reale o față umană, și devine, surprinzător, un favorit al publicului larg.
Geoffrey Macnab – The Independent
Co-scris de frații Coen și de britanicul Matt Charman, este construit complet, o aventură bogată, cu interpretări bune de la Tom Hanks și Mark Rylance.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O captivantă poveste adevărată de spionaj, atent realizată de profesioniști cu experiență, care știu ceea ce fac.
Peter Bradshaw – The Guardian
Bridge of Spies are o încredere justificată în flerul său narativ.
Eric Kohn – IndieWire
“Bridge of Spies” este o referință perfectă pentru cel mai mare regizor american de filme comerciale care încearcă să fie mai sofisticat în timp ce păstrează din elementele familiare.


1 comentariu


  1.  
    0%

    Tom Hanks se face remarcat printr-o misiune grea dar pe masura lui, chiar is curios daca ocheste pentru o nominalizare la Oscarurile ce vin peste noi cat de curand.

    Răspunde


    (obligatoriu)