Știri
 

Broken City (2013)

Orașul corupt

 

Broken City (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.02.2013
Durata:
109 minute
Rating:
N-15 | Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Broken City (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
29%
29


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Broken City (2013)

Într-un oraș plin de injustiție, fostul polițist Billy Taggart (Mark Wahlberg) caută să se răzbune, după ce a fost înșelat de către cea mai puternică persoană din oraș, primarul (Russell Crowe).0

 
Recenzii Broken City (2013)
 
 
Angela – Anzhela Movies
Desi nu identificam presiunea din “All the King’s Men” sau nonsalanta specifica “The City Man”, este placut sa prizezi inca o portie de coruptie cum numai un scenariu politist o poate imagina. Ignorand inspiratia din realitate, “Broken City” merita o vizionare recomandata nostalgicilor.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Filmul lui Allan Hughes, aflat la primul lungmetraj regizat fără ajutorul fratelui său Albert, alături de care a semnat From Hell şi The Book of Eli, promitea mult şi s-a dovedit o combinaţie din care nu rămâne nimic mai mult decât interpretări bune şi imaginea excelentă a lui Ben Seresin (Piraţii din Caraibe, Transformers: Revenge of the Fallen), care dă o atmosferă captivantă a unui New York sumbru şi alienant.
Florian – FilmeTari
Maiestria orasului New York, rolul (atat de cunoscut) de politist facut de Walberg, vocea de lider a lui Crowe si puternica feminitate si elengata a lui Catherine Zeta cresc mult nota unui film pe care o sa-l vezi o data, o sa-l intelegi din prima, si o sa fie doar un alt film bifat in lista ta cu actori preferati.
Tyler Chase – Paste Magazine
A adăuga câțiva actori cu renume în situații în care CV-ul lor ar spune că se simt confortabil nu înseamnă neapărat că vei realiza un cinema de calitate.
Peter Travers – Rolling Stone
Broken City aruncă actori cunoscuți într-o furtună de clișee și îi lasă să se irosească.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Filmul se îngroapă în propriile mașinațiuni politice și în mare irosește munca actorilor Mark Wahlberg și Russell Crowe.
Manohla Dargis – New York Times
Nu sunt multe surprize în Broken City, în ciuda misterelor confuze.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Cu o distribuție bună, dar un thriller neconvingător despre corupție.
Stephanie Zacharek – Film.Com
Interpretările sunt oarecum exagerate, dar uneori exagerarea este potrivită.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Nu pot spune cu adevărat dacă Broken City este bun de ceva, dar pot susține cu tărie că te vei simți bine chiar dacă scenariul este foarte slab.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Adevărul este că de mult nu mai suntem revoltați de aceste crime, nu pentru că nu s-ar întâmpla, ci pentru că versiunea reală este mult mai interesantă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)