Știri
 

Bună! Ce faci? (2010)

 

Bună! Ce faci? (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.03.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
73%
73


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Bună! Ce faci? (2010)

„Bună! Ce faci?” este o comedie romantică despre doi soți care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt.
Fiecare dintre ei îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat nebun, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit amantul perfect pe net. Atracţia pentru iubitul virtual e tulburată de sentimentul de vinovăţie, însă nici unul nu bănuieşte că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.
Chiar dacă este deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, băiatul lor de 17 ani este mai mult decât intrigat când descoperă idila părinţilor lui.0

 
Recenzii Bună! Ce faci? (2010)
 
 
Andrei Gorzo – Dilema Veche
Scenarista, Lia Bugnar, cunoaşte principiile arhitecturale ale genului îndeajuns de bine încît să le dea amîndurora cîte o ispită de sex opus (el e curtat de o balerină, ea – de un profesor care-i frecventează curăţătoria), tot aşa cum le dă şi cîte un sfătuitor de acelaşi sex (el are un coleg, ea are o angajată), dar nu ştie să umple aceste forme simetrice: sfătuitoarea eroinei nu are o personalitate destul de comică, sfătuitorul eroului nu prea are personalitate de nici un fel, ambele ispite au încă şi mai puţină, iar eroii le tratează cu indiferenţă.
Costi Rogozanu – VoxPublica
Clişeul pe care se construieşte este ştiut, ultraexploatat: sexul şi dragostea n-au nici o legătură. Bun, e o ipoteză cu lipici la public, potenţial ratat cu graţie de Maftei. Felaţiile adolescentine presărate prin film sînt exact ca peluzele cu petunii plantate de primari în noiembrie prin centrul oraşelor. Nu ştii de ce vin, ce vor, dar arată “bine”.
Veronica Placintescu – metropotam
Un film romanesc cum nu ai mai vazut pana acum! Astfel poti descrie la primul suflu comedia romantica Buna! Ce faci? Si haios, si frumos, si bine jucat, si bine scris – toate prerogativele unui succes deja recunoscut la nivel european.
Oana – FilmeTari
As scrie numai in interjectii daca mi-ar permite conventia stilistica. Numai cuvinte de lauda pentru un proiect senzational, extrem de amuzant si surprinzator.
Săvoaia Dan-Alexandru – Cineblog
Nu pot spune exact ce m-a atras mai mult la Bună, ce faci?. O fi fost dezinvoltura specifică personajului Vladimir, sau poate nesiguranţa celor doi soţi, scenariul atât de bine structurat şi detaliat, imaginea desprinsă parcă dintr-un calup publicitar, regia minuţioasă a lui Alexandru Maftei, sau, de ce nu, toate acestea la un loc.
Alexandru Tirdea – Cineblog
Buna, ce faci? are o oarecare doza de suprarealism, mie lasandu-mi impresia unui Amelie romanesc, impresia potentata si de idilicul tablou al unui Bucuresti superb, de imaginea a la Hollywood, precum si de frumoasele sclipiri de ingeniozitate, in stilul lui Jean-Pierre Jeunet.
Stefan Gheorghies – Cineblog
Bună, ce faci? este mai mult decât o comedie reuşită, fiind pe alocuri presărată şi cu momente de magie, ca să formulez într-o manieră cât mai spectaculoasă.
Diana Stoleru – Diana Stoleru blog
Savuros comic de situaţie, proaspăt, real, românesc (dar de data asta, de BINE, nu de rău).
Ana Ciobanu – Ana Ciobanu blog
Filmul lui Alexandru Maftei este omenesc, firesc, fără să te copleşească sau să te răscolească aşa cum se întâmplă cu „Marţi după Crăciun”. Din când în când avem nevoie şi de poveşti de dragoste simple, calde- chiar dacă probabil învăţăm mai mult din cele care ne lasă obosiţi, încleştaţi.
Ruxandra Rredescu – PrintreRânduri.eu
Filmul e prima comedie romanească… universală, în sensul că e făcut în România dar subiectul nu are neapărat legătură cu realităţile româneşti pe care cinematografia autohtonă s-a obişnuit, facil, să le prezinte pe ecran: sărăcie, comunism, comunism, comunism, de parcă asta ar fi chiar singura sursă de inspiraţie! Ei bine, nu e, şi mă bucur că cineva a avut “curaj” să abordeze o “partitură” în care cheia sol nu are formă de seceră şi ciocan!
Adina Necula – Adina Necula blog
“Buna! Ce faci?”, o intrebare simpla care si-a pierdut de mult timp intelesul este readusa in prim-plan si ii sunt atasate acele seturi de semnificatii, acele trimiteri care transforma un dialog la distanta, dezumanizat si pe alocuri chiar dezumanizant, intr-unul firesc si autentic.
Anurim – Anurim.com
E un film despre iubiri tinere, despre dragostea matura, despre mirajul indragostelilor virtuale. E o comedie romantica ROMANEASCA la care am ras cum demult nu mi s-a mai intamplat, mai ales la un film romanesc. E un film pe care l-am devorat si de care nu ma mai saturam.
Raluca Popa – Raluxa.com
“Buna, ce faci?” are un umor surprinzator, care te pandeste la cotitura si ti se serveste cand te astepti mai putin. Tehnica inedita de filmare a rezultat in niste scene alcatuite cu un ochi incredibil de fin si creativ, in timp ce coloana sonora insoteste cu pricepere actiunea din film.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)