Știri
 

Byzantium (2012)

Byzantium

 

Byzantium (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.07.2013
Durata:
118 minute
Site oficial:
Byzantium (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
74%
74


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Byzantium (2012)

Locuitorii unui mic orăşel de la malul mării află secretul unor tinere care s-au stabilit într-un vechi hotel, numit Byzantium. Iar oamenii încep să moară.0

 
Recenzii Byzantium (2012)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Indiferent ca iti plac filmele de inspiratie folclorica sau nu, “Byzantium” te mituieste cu imagini curate, regie impecabila si o poveste ca o molima ce se prinde de personaje.
Granița cu penibilul e destul de primejdioasă însă filmul reușește să vegeteze pe marginea ei bolnăvicios și spasmodic (filmul semănând în acest sens cu unul dintre personaje).
Simona Mocanu – FilmeTari
Filmul nu se remarcă prin originalitate, dar compensează printr-o poveste bine scrisă şi atent transpusă pe marele ecran.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Cu un buget mic, actori foarte buni si un scenariu scris bine, Byzantium imprumuta din atmosfera gotica din Interviu cu un vampir fara sa te traga de mana ca avem in fata noastra o poveste despre bautorii de sange uman.
Steven Boone – RogerEbert.com
un film splendid și încântător
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
În mânile lui Jordan, vampirii sunt atât de umani.
Manohla Dargis – New York Times
prin modul în care străbate secole întregi și prin felul în care oscilează între lumină și întuneric, este o odă închinată artei de a povesti
David Rooney – Hollywood Reporter
Neil Jordan intervievează un nou gen de vampiri, dar varsă prea puțin sânge.
Eric Kohn – Indiewire
Cinema-ul contemporan ne-a dezvăluit în ultimii ani destul de mulți vampiri atractivi, dar Byzantium, al lui Neil Jordan, se evidențiază prin modul în care tratează subiectul: cu inteligență și cu seriozitate.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
o copie nerușinată după Let the Right One In.
Peter Bradshaw – The Guardian
Jordan spune încrezătoare această stranie poveste de dragoste, care este filmată fermecător de către directorul de imagine Sean Bobbitt.
Kim Newman – Empire
filmul ideal pentru fanii Twillight, care s-au văzut cu inimile frânte pentru prima dată și vor să treacă mai departe, spre o viziune mai puțin plăcută a dragostei ce durează pentru totdeauna
Jordan Hoffman – Film.com
Pur și simplu, nu mai am loc în viața mea pentru alți vampiri.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)