Știri
 

The Captive (2014)

Captiv

 
captiv-poster
captiv-poster
captiv-poster

The Captive (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.09.2014
Durata:
112 minute
Site oficial:
The Captive (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
8%
8


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis The Captive (2014)

Opt ani au trecut de la dispariţia Cassandrei şi iată că noi şi tulburătoare indicii apar, sugerând că ea este încă în viaţă. Poliţia, părinţii fetei şi chiar Cassandra vor face tot posibilul pentru a descoperi misterul dispariţiei ei.0

 
Recenzii The Captive (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“The Captive” poate suferi in multe ipostaze, dar pentru un thriller cu motivele ascutite infatisate, ce primim este suficient. In ciuda fantasmelor exagerate si indulgente.
Flavius Policală – F and G Must See
“Captive” este din pacate un alt exemplu in care conditia copilului este un subiect folosit strict pentru entertainment, fara sa rezulte un mesaj, un semnal de alarma, o meditatie asupra naturii umane, sau o plimbare prin tenebrele societatii.
Cristina Zaharia – Port.ro
În regulă, nu este unul din filmele de gen mai reuşite decât altele şi nici unul forte de la regizorul canadian Atom Egoyan, la care te duci mereu curios să vezi ce îţi propune. Însă filmul te ia pe nepregătite şi are clar ceva unic, original, numai al lui.
Jessica Kiang – The Playlist
Într-un alt an, într-un alt context, The Captive ar fi fost un alt thriller, care, la fel ca multe altele din acest gen, se pierdea cu totul în ultimul act. […] Dar, debutând la Cannes și venind de la un auteur precum Atom Egoyan […] ne-am fi așteptat la mai mult de atât.
David Rooney – Hollywood Reporter
Dacă numele lui n-ar fi fost pe scenariul acesta slab, am fi putut spune că Egoyan a acceptat să facă The Captive doar pentru bani.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest scenariu chiar a fost scris de către o persoană adultă? E jenant de neconvingător.
Eric Kohn – Indiewire
Oare l-am pierdut de tot pe Atom Egoyan odată cu acest thriller, The Captive, cu Ryan Raynolds în rolul principal?
Drew McWeeny – HITFIX
o poveste ridicolă


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)