Știri
 

Celeste and Jesse Forever (2012)

Celeste şi Jesse pentru totdeauna

 

Celeste and Jesse Forever (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.11.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
81%
81


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Celeste and Jesse Forever (2012)

Celeste (Rashida Jones) şi Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut în liceu şi s-au căsătorit de tineri. Acum, la vârsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme de consulting, în timp ce Jesse este, din nou, şomer şi nu pare că se grăbeşte să iasă din această situaţie. Celeste este convinsă că trebuie să divorţeze de Jesse – ea este în plină ascensiune, pe când el se află pe o pantă descendentă. În plus, dacă se despart acum, pot rămâne prieteni buni, care se ajută reciproc. Jesse acceptă, pasiv, trecerea la simplă prietenie, deşi încă o iubeşte pe Celeste.

Pe măsură ce demersurile de separare avansează, Celeste realizează, cu durere în suflet, că a tratat cu superficialitate relaţia lor şi că decizia ei – care atunci i se păruse matură şi bine intenţionată – este, de fapt, una impulsivă şi egoistă. Însă sincronizarea ei cu Jesse este departe de a fi perfectă. Trecând prin schimbările turbulente din viaţa şi din sufletul lor, cei doi învaţă că, dacă iubeşti cu adevărat pe cineva, trebuie să ştii să renunţi.0

 
Recenzii Celeste and Jesse Forever (2012)
 
 
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
O comedie romantică cu o inimă bună despre un cuplu fermecător
Elliot V. Kotek – Paste Magazine
Într-o manieră mai puțin deprimantă decât Blue Valentine, așa se întâmplă când doi prieteni buni devin iubiți, evoluează diferit și apoi se îndepărtează unul de celălalt.
Eric Kohn – Indiewire
E cu un nivel deasupra comdeiilor romantice cu care ne-au obișnuit marile studiouri, dar asta nu spune mai nimic.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Aș putea spune că a trecut ceva vreme de la ultima comedie romantică atât de fermecătoare și care să semene atât de mult cu realitatea.
Peter Travers – Rolling Stone
Celeste and Jesse Forever se ridică deasupra rom-com-urilor obișnuite prin interpretările deosebite ale lui Jones și Samberg și prin îndrăzneala de a înlocui clișeele cu adevăruri dureroase.
Manohla Dargis – New York Times
Chiar dacă Celeste and Jesse este un film convențional în cea mai mare parte, reușește să iasă în evidență prin explorarea relației dintre un bărbat și o femeie, care nu se mai află în stadiul în care se plac reciproc.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
o privire plină de afecțiune și inteligentă asupra motivelor pentru care chiar și celor mai apropiate cupluri le vine greu să se despartă.
John DeFore – Hollywood Reporter
Un film plăcut și dulce-amar despre relații, care nu-și dezvăluie intențiile prea ușor


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)