Știri
 

Chernobyl Diaries (2012)

Jurnalul terorii

 

Chernobyl Diaries (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.06.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
20%
20


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Chernobyl Diaries (2012)

Filmul urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobâl. Dar scurta lor excursie printre clădirile fantomă se transformă într-un coşmar, atunci când tinerii descoperă că nu sunt singuri în oraş. Evacuat în totalitate după dezastrul nuclear şi rămas pustiu de mai bine de 25 de ani, Pripyat este decorul perfect pentru un film de groază şocant.2

 
Recenzii Chernobyl Diaries (2012)
 
 
Dorin Apavaloae – Raluk
Mergeti la plaja, mergeti la o bere pe terasa, faceti orice dar evitati asemenea film! Cei ce au vazut filme gen Hostel ori Saw (ca mine) au mers la acest film asteptandu-se la ceva extrem, dar se pare ca nici filmele horror nu mai sunt ce au fost, si aici se pare ca a patruns politically correctness-ul sau mai exact acea falsa pudoare sau auto-cenzura. Chernobyl Diaries mi s-a parut slab, tras de par, previzibil, plin de clisee si lista poate continua.
Peter Bradshaw – The Guardian
devine plictisitor după un început straniu.
Geoff Berkshire – HIT FIX
Oamenii aceștia supericiali și stupizi din Chernobyl sunt atât de proști și fac lucruri atât de proaste încât începi efectiv să le dorești moartea.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
Dacă nu te distrezi uitându-te la un film horror, atunci e cu siguranță ceva în neregulă… și sunt multe lucruri în neregulă cu filmul ăsta.
Andy Webster – New York Times
Problemele obișnuite ale acestui gen de filme (scările umezi și reci, flash-uri, cer înnorat, ferestre înghețate) abundă; momentele care șochează sunt puține și slăbuțe.
William Goss – Film.com
Treace o oră până ce unul dintre protagoniști afirmă: ”trebuie să fim atenți”. Vreți să fiți atenți? Nu faceți un tur fără autorizație la o fostă centrală care a fost gazda unui dezastru nuclear.
Norm Schrager – Paste Magazine
E perfect că toți tinerii protagoniști se-nvârt în cerc pentru o bună bucată de timp – este o metaforă pentru stilul repetitiv și tern al regizorului-debutant Brad Parker.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Acest horror de buget mic, a cărui acțiune se petrece în zona fostei centrale abandonate de la Cernobîl, vine cu o explicație bună a creaturilor mutante care apar în film.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Lipsa suspansului și a surprizelor din acest film putred devine propria sa formă de contaminare.
Clark Collis – Entertainment Weekly
Chiar dacă nu se apropie de Paranormal, rezultatul este superior multor horror-uri de buget mic care au apărut după aceea
Max Nicholson – IGN
Fanii entertainment-ului să se considere avertizați…


2 Comentarii


 1.  

  Din descriere suna foarte interesant, pare insa ca aduce putin cu TBWP…
 2.  
  radu

  l-am vazut si mia placut, pentru o duminica ploioasa merita vazut
  il recomand

  Răspunde


  (obligatoriu)