Știri
 

Cinderella (2015)

Cenușăreasa

 

Cinderella (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.03.2015
Durata:
105 minute
Site oficial:
Cinderella (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Cinderella (2015)

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?0

 
Recenzii Cinderella (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Captivant, induiosator, amuzant, nuantat in teme, decoratiuni si in evenimente, „Cinderella” se recomanda ca cea mai buna realizare Disney a ultimilor ani.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Poate că totul pare previzibil, dar Kenneth Branagh parcă a dispus de o baghetă magică, iar ceea ce a aruncat pe ecran este colorat, antrenant, emoţionat şi perfect potrivit pentru o vizită la cinema împreună cu toţi membrii familiei.
Flavius Policală – F And G Must See
“Cinderella” este induiosator, surprinzator de suav si copilaros, iti incalzeste inima si te transpune in trairea romantica, pura si nealterata de cinism.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Cheia succesului pentru “Cinderella” sta in buna utilizare a talentului actoricesc si aici dam din nou de Branagh, un fin cunoscator al actorilor si al ”exploatarii” for what is worth in orice scena.
Manohla Dargis – New York Times
Ascensiunea Dlui. Branagh în regia filmelor de studio cu buget mare rămâne un mister, iar “Cinderella” are foarte puține atuuri dincolo de fețele sale și de costumele care îți captează interesul sau imaginația.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
La fel de pur la suflet precum eroina sa, “Cinderella” plutește pe ecran ca o țesătură de borangic, plină de eleganță și grație.
Roth Cornet – IGN
Regizorul menține armonia dintre a onora basmul clasic Disney și a aduce mici modificări pentru audiența modernă.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Branagh și compania realizează, probabil, această versiune nu doar pentru noi, adulții, ci pentru o nouă generație de copii care nu au avut ocazia să vadă “Cinderella” pe marele ecran. Pentru ei, va fi o cu totul nouă aventură.
Peter Travers – Rolling Stone
Cate Blanchett este perfect de minunată. Nimic nu o pune în umbră, poate cu excepția costumelor lui Sandy Powell și a platourilor lui Dante Ferreti, care sunt la fel de minunate.
Olly Richards – Empire
O fantezie convențională, dar care are spirit, este amuzantă în mod natural și interpretată perfect de actorii săi.
Gregory Ellwood – HitFix
Este greu să nu te capteze magia cinematografică de modă veche a lui Branagh.
David Rooney – Hollywood Reporter
Oricine este nostalgic pentru visurile din copilărie de transformare poate găsi ceva de care să se încânte într-un film care investește în sentimente din teme universale precum pierderea și reziliența, experiența și maturitatea.
Guy Lodge – The Guardian
Deși ar fi fost plăcut noul model al Cenușăresei să urmeze ideea feminismului din Frozen, modul demodat al filmului, păstrând romantismul de odinioară, este chiar propriul său șarm.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)