Știri
 

Cirque du Soleil Worlds Away (2012)

Cirque du Soleil: Departe, în alte lumi

 

Cirque du Soleil Worlds Away (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.01.2013
Durata:
91 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
62%
62


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Cirque du Soleil Worlds Away (2012)

O tânără şi un tânăr sunt despărţiţi fără voia lor şi trebuie să pornească într-o călătorie prin lumi fantastice pentru a se regăsi.0

 
Recenzii Cirque du Soleil Worlds Away (2012)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Poate că rezultatul este departe de a fi cinematografic, dar este cât se poate de vizual şi captivant.
Ioana Raluca Popescu – Raluk
DVD-urile trebuie vandute, marketing-ul trebuie sa-si faca datoria, iar, daca stam si ne gandim, ne scoatem relativ bine, din punct de vedere bugetar, cu un bilet la cinematograf fata de un bilet la spectacol. Cu toate acestea, mai bine punem bani deoparte pentru la toamna iar filmul lui Adamson se recomanda pentru lectiile de “asa nu” in materie de montaj.
A.O. Scott – New York Times
Chiar dacă nu există un substitut pentru adevăratul eveniment care îl reprezintă Cirque du Soleil, filmul este cel puţin o reclamă eficientă.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Dacă cineva este interesat să vadă spectacolele Cirque du Soleil, are multe oportunităţi să aleagă. “Worlds Away”, însă, nu reprezintă decât un fel de aperitiv, fără să dovedească vreun moment că are un motiv real pentru a exista.
Megan Lehmann – Hollywood Reporter
O naraţiune neglijabilă nu poate lua nimic din spectacolul care-ţi face inima să stea în loc al frumuseţii imaginilor prezentate în 3D.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)