Știri
 

Clash of the Titans (2010)

 

Clash of the Titans (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
16.04.2010
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 18 critici/bloggeri de mai jos.
29%
29


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Clash of the Titans (2010)

O reinterpretare cu efecte speciale și vizuale moderne a filmului de categorie B din 1981 despre mitologia greacă. Cu toate astea, nu aduce nimic nou. Ceea ce face ca îndrăzneala casei de producție de a-l lansa 3D după ce a fost filmat 2D să fie și mai mare, reprezentând, totodată, și un aspect în defavoarea peliculei. Totuși, dacă te-ai săturat să revezi 300 pentru scenele de acțiune, ai putea încerca Clash of the Titans o dată.0

 
Recenzii Clash of the Titans (2010)
 
 
Floryan – FilmeTari
Daca stii la ce sa te astepti de la un film ca acesta, Clash of the Titans poate fi un film bun.
Anca Grădinariu – Liternet
E inutil să cauţi vreo calitate izbăvitoare ca să nu te simţi furat: nu există evoluţie, intrigă, logică, minimă dezvoltare de personaje, replici memorabile sau un scenariu cât de cât inteligibil. Totul pare însăilat, grăbit, iar regizorul Louis Leterrier nu lasă scenele să respire. 3D-ul e neclar, inutil şi îţi dă dureri de cap, ameţeli şi o senzaţie de vomă mai ceva ca o poşircă toxică.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Nu spun că este un cinema de calitate, deşi recunosc munca depusă pentru a fi realizat. Îmi place energia, imaginaţia filmului, totuşi.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Dacă nu-ţi aminteşti filmul original sau mitul, nicio grijă: sunt titani, se ciocnesc.
MrCranky – MrCranky
Este greu de crezut că un film în care scorpioni uriaşi sunt călăriţi de tipi cu fuste din piele şi armură poate fi atât de slab precum Clash of the Titans, dar se pare că regizorul Louis Leterrier s-a străduit cât a putut pentru a adăuga în cele 106 minute ale filmului câte lucruri mizerabile a fost posibil.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Mi-am imaginat că după treizeci de ani de la versiunea originală creatorii noii versiuni ar fi schimbat tot cu excepţia locurilor antice şi a Medusei. Dar nu! Ei nu au reimaginat Clash of the Titans – l-au refăcut, cu efecte 3D adăugate după ce pelicula a fost filmată.
Angie Errigo – Empire
Prost scris şi fără sens, însă iubitorii de acţiune vor fi fericiţi cu eroi care se luptă cu monştri, făcându-şi loc într-o lume antică.
Kenneth Turan – L.A. Times
Când cel mai interesant lucru al unui film este titlul, chiar şi eliberarea lui Kraken nu va fi de ajuns pentru a-l salva.
Pur şi simplu nu funcţionează.
Kirk Honeycutt –Hollywood Reporter
O călătorie distractivă prin mitologia greacă, oamenii luptându-se cu zeii şi monştrii.
Bill Gibron – Film Critic
Păcat că nu s-a mers mai departe pentru a onora munca unui om care a făcut aceşti zei şi monştri disponibili, Ray Harryhausen.
Anthony Morris – The Vine
Lui Clash of the Titans pare că îi ia o veşnicie să înceapă şi se încheie în grabă, dar această stranie formă de prezentare ajută, în final, filmul. Este distractiv, mai degrabă decât incitant.
Erin Free – Film Ink
O zăpăceală interpretată de actori care nici ei nu iau filmul în serios.
Wendy Ide – The Times
O mare, tâmpită, fanfaronadă prin mitologia greacă plină de capcane şi de bărbaţi în tunici prea mici.
Jim Vejvoda – IGN
Vei crede că şi caii zboară.
Laremy Legel – Film.com
Clash of the Titans nu este spectaculos, dar este un divertisment bun pentru aceia cărora le plac filmele de acţiune fantastice.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Un film despre semi-zei, pe jumătate bun.
Peter Travers – Rolling Stone
Acest film este o imitaţie, cu actori buni interesaţi doar de cecul primit şi utilizând bărbi şi un machiaj imens pentru a-şi ascunde ruşinea.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)